Općenito > Oprema
Kupnja kacige HITNO
..::Alf::..:
Sve mi se ćini da će prva na glavu doć ta Nolan N 62, kaciga je jeftina, kvalitetna, ima puno dodaaka itd. Kupio bi ja Sharkovu ili AGVovu al nemrem odjednom rodit neke veće pare :laughing7:
Vidim da dosta ekipe ima takvu kacigu pa dajte mi ju malo prokomentirajte. Kakav još pinlock vizir moram kupit, kolko košta zatamljeni vizir itd. :drunken_smilie:
Mr J:
uzmi schubertha, ja prezadovoljan kao i moja draga...
cura mi pala sa sp-a u zavoju pri manjoj brzini i lupila bradom o asfalt (imala je kacigu) i na kacigi samo manja crtica a otresla je junacki, da nije imala kacigu ili da je imala onu poluotvorenu sada bi imala pola umjetnih zuba i neke mostove u ustima...
Ja sam prezadovoljan kacigom i sto se tice zvucne izolacije, udobnosti, kvalitete, zamagljivanja vizira, vizira za sunce, kopcanja... ali ta kaciga malo vise kosta rijec je o R1 kacigi ali svejedno imaju i jeftinijih kaciga koje su mozda cak kvalitetnije nego kod konkurencije...
eladio:
moja slijedeca je schubert flip up :toothy11:
Mr J:
--- Citat: eladio - 23 Kolovoz, 2007, 08:13:00 ---moja slijedeca je schubert flip up :toothy11:
--- Kraj citata ---
ma ti samo te sminkerske flip up kacige uzimas... ccc... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
..::Alf::..:
Evo upravo dogovorio trgovinu sa Tomekom, kaciga Nolan N61 malo oštećena za 350 kn.
Sad me zanima koliko košta zatamljeni vizir za nju i dal može imat i pinlock i zatamljen vizir?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju