Općenito > Oprema

Kupnja kacige HITNO

<< < (3/5) > >>

Punisher:
I za N61 i za N62 pin-lock ti dođe oko 115kn, a možeš staviti i 'podbradak' da ti ne ulazi vjetar od ispod brade... on ti dođe oko 50-60kn...

Za zatamnjeni vizir ne znam pa neću lupetati  :icon_thumright:

filiplatinovicz:

--- Citat: Mr J - 23 Kolovoz, 2007, 10:27:58 ---
--- Citat: eladio - 23 Kolovoz, 2007, 08:13:00 ---moja slijedeca je schubert flip up  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ma ti samo te sminkerske flip up kacige uzimas... ccc...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

A aj konkretno fali flip up kacigi od schubertha??? oni su i izmislili taj sistem... i mislim da je dobar i pouzdan, samo kaj su malo teže od integralki... uostalom:
meni se svidja i njihova jettica J1. Za brzine do 100/h sasvim dosta. kao nosim očale, integrale mi stvaraju problem...

Super_Dario:
bok
zanima me jel bi ste mi mogli rec za koju kvalitetnu kacigu do 500 kn(naravno ako takva postoji)
i naravno da na nekaj lici...
hvala

Doomsday:
U Motormanije u V.G. bi triba moć kupit Airoh Speed Fire običnu crnu za cca. 500 kn...

Jeftinije od toga ti nebi preporučija... Airoh je koliko-toliko poznata, talijanska firma, i barem donekle se može virovat njenim ECE certifikatima... Razni no-name mogu napisat bilo šta, bilo koji certifikat, i ako se sranje dogodi, briga ih, neće naškodit njihovom brandu jer ga i nemaju... :dontknow:
Uvik uzmi integralnu, full face kacigu... A ako ti se bude maglila, imaš do-it-yourself rješenje tu na vrhu ovog podforuma koje uvik možeš probat...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1381.0
 :icon_thumright:

Super_Dario:
e jel bi mogo dat neki link za motormaniju.
e i ako bi mogo malo mi objasnit di je motormanija u v.g znam da je negdje kod radnika al neznam di tocno.
:dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju