I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stavi rolice oko 4 grama te zute federe kvacila pa ces vidjet veselja
Ovako prije par dana sam dobio svoj novi ZX,Polini Speedcontrol i Malossi kevlar za lunu...u Polini Speedcontrolu sam dobio rolice 5.6gr i rolice 7.7gr...sa auspuhom sam dobio pak rolice 4.3gr te žute federčie kvačila...ja sam stavio auspuh,variomat i remen,a u variomatu su sada 5.6gr rolice...nisam još stavio žute federe kvačila jer sam htio vidjeti kako ide...i kad krene ide do 30-40 jaaako slabo,a onda do 80 poleti ko munja...i tako slabo ubrzava i kad se ugrije...e sad ja neznam dal da stavim još lakše rolice (oko 3.5-3.7gr)? i da stavim ove žute federe kvačila kaj sam dobio s ZX-om? i dali bi trebalo možda mijenjati i centralni feder?
znači bilo bi dobro stavit one kaj sam dobio sa ZX-om 4.3gr?
a zuti federi koje si dobio uz auspuh nece pasati na lunino kvacilo... i ako bude, nece biti onako kako je zamisljeno na 107 kvacilu da krece..
onda najbolje da kupim te federe za 112 kvačilo? i neke rolice 3.7gr?
federe za 112 kvacilo,za speedcontrol 4,3g rolice
mozda bolje da investiras za 107mm kvacilo, mozda ce te nesto vise kostat vec set federa za 112mm, ali je bolja investicija..
najbolje bi ti bilo da staviš 5,3g u Polini Speedcontrol ja ih imam na svojoj luni i to ti je provijereno samo šta ja imam stage 6 kvačilo ali ti možeš stavit ove duže federe od 112mm
ali ja imam u svom Polini Speedcontrolu 5,3g kombinaciju rolica i luna mi ubrzava do 80km bez ikakvih rupa i ja sam zadovoljan a stvarno sam probao razne kombinacije...a ti probaj sa 4,3 pa vidi
uzmi si rms-ovo nije skupo a dosta ga hvale
probaj staviti podlosku koja je bila na serijskom variomatu izmedju bolcne i ventilatora na radilici. Sada nemas nikakvu?