Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
(BIH)(SLO)(SRB)(MK)(CG) trznica
Grale:
pismo sam uzeo ko primjer jer sam tako jedino slao u inozemstvo...
također sam ko primjer uzeo to da ti meni uplatis pare...recimo da ti ja ocu prodat nešto...
neznam dali bi funkcioniralo otkupninom,možda bi...
budem malo proučio ta slanja u inozemstvo,pa cu bit pametniji onda šta i kako treba napravit ;D
eladio:
među članovima foruma, mislim da je najlakše western union plaćanje , bus pošiljka.. )ako ima povjerenja :toothy3: )
a sad šta je najisplativije pojma nemam :dontknow:
sto se tice webshopa, problem je dostava , jer se abnormalno povećava trošak zbog špedicija itd..
oni koji su u mogućnosti preuzeti robu u HR, dobiju račun i ispunjen obrazac za porez, pa im se itekako isplati :laughing7:
Doomsday:
U HR se sad može primat lova priko paypal-a...
:zubo:
Lenko:
--- Citat: eladio - 07 Kolovoz, 2012, 22:08:36 ---među članovima foruma, mislim da je najlakše western union plaćanje , bus pošiljka.. )ako ima povjerenja :toothy3: )
a sad šta je najisplativije pojma nemam :dontknow:
sto se tice webshopa, problem je dostava , jer se abnormalno povećava trošak zbog špedicija itd..
oni koji su u mogućnosti preuzeti robu u HR, dobiju račun i ispunjen obrazac za porez, pa im se itekako isplati :laughing7:
--- Kraj citata ---
Eladio, baš i zato gledam ne bi li se našao kakav modus...Ima dosta stvari koje bi ovde išle, samo ako bi cena bila...A i ja imam 50tak kvadrata poslovnog prostora u kući...pa mi razne stvari padaju na pamet...
Miki-speedy:
Lenko,pare uplatis deviznim racunom dogovoris se da ti busem posalju za bg dijelove i to e to...
Samo ja ne bih ako su neki veci iznosi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju