Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

(BIH)(SLO)(SRB)(MK)(CG) trznica

<< < (3/5) > >>

BilyPiton:
nemoze  :nono:  eladio nije prizno kosovo jos  :laughing7: :laughing7:

ps.zeka peka   :icon_thumright:

Lenko:
Ovo bi bilo veoma korisno ! Aj jedan primer: Ja sam iz Zemuna (SRB), hteo bih da uzmem dihtunge za Morini sa MS shop-a. Recimo da koštaju oko 10 e. Kako i šta dalje ? koliko bi to trajalo, koji je mehanizam plaćanja, primopredaje ?

Grale:

--- Citat: lenko - 06 Kolovoz, 2012, 22:09:29 ---Ovo bi bilo veoma korisno ! Aj jedan primer: Ja sam iz Zemuna (SRB), hteo bih da uzmem dihtunge za Morini sa MS shop-a. Recimo da koštaju oko 10 e. Kako i šta dalje ? koliko bi to trajalo, koji je mehanizam plaćanja, primopredaje ?

--- Kraj citata ---
može se ovak odradit npr.
ja naručim set dihtunga i dok dođu meni doma ja pošaljem dihtunge u pismu,a poštarina bi bila cca. eura...to je za obično pismo i pitanje je dal bi bilo dostavljeno bez problema...
nedavno sam slao nešto u pismu za belgiju,poštarina je bila 17 kn i stiglo je za kojih tjedan dana,tak da ne vidim problem zašto nebi moglo u srbiju...
al ova je tema bazirana na prodaju dijelova među članovima koji su van hr ;D

Lenko:

--- Citat: Grale - 06 Kolovoz, 2012, 22:21:20 ---
--- Citat: lenko - 06 Kolovoz, 2012, 22:09:29 ---Ovo bi bilo veoma korisno ! Aj jedan primer: Ja sam iz Zemuna (SRB), hteo bih da uzmem dihtunge za Morini sa MS shop-a. Recimo da koštaju oko 10 e. Kako i šta dalje ? koliko bi to trajalo, koji je mehanizam plaćanja, primopredaje ?

--- Kraj citata ---
može se ovak odradit npr.
ja naručim set dihtunga i dok dođu meni doma ja pošaljem dihtunge u pismu,a poštarina bi bila cca. eura...to je za obično pismo i pitanje je dal bi bilo dostavljeno bez problema...
nedavno sam slao nešto u pismu za belgiju,poštarina je bila 17 kn i stiglo je za kojih tjedan dana,tak da ne vidim problem zašto nebi moglo u srbiju...
al ova je tema bazirana na prodaju dijelova među članovima koji su van hr ;D

--- Kraj citata ---
Ih Grale, ti si me baš bukvalno shvatio. Al ajd, ovako: Kako bih ti ja platio te delove, i šta ako ne može da stane u kovertu ? Npr, far.
Ili ja prvo tebi platim, ili ti meni kupiš, pa ja tek onda tebi šaljem kintu ? Otkupnina ne igra, jel ? Malo je ne definisano !

eladio:
kupnja preko web shopa je jedno..  tu postoje zakonske obveze, pa računi, carine, porezi ..  :icon_biggrin:

kupoprodaja među članovima je drugo.. ..tu ekipa ima razne metode i kombinacije, od buseva do ...  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju