Tehnički kutak > Tuning skutera
kako radi ainspric
pitaNS:
lepo objašnjenje.. :icon_thumright:
a ako kažeš da je do dizni problem a ne do goriva, pa koje onda kupovati dizne koje su kvalitetnije od serijski ugrađenih ???
a da je i do goriva to sigurno jeste...
evo npr: išao sam do Budimpešte u subotu, tamo sam otišao s domaćim gorivom i pri brzini od 160 kmh-a mi je trošio oko 9,5 litara (fiat 1200 cc) a u povratku sam sipao njihov benzin i pri istoj brzini potrošnja nije prelazila 7 lit. (znači i oktanski slabije gorivo i verovatno prljavije...)
clutch:
Zato ja vozim purejeta :hehe:
Nemam problema sa necistim benzinom tocim ga na tifonu i omv-u i sve super
uff kako derem serijale :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: gozz - 03 Rujan, 2007, 14:53:39 ----Kada pustis gas, racunalo potpuno prekida ubrizgavanje...
--- Kraj citata ---
Nije dosta sto svjecice moraju davati iskru duplo cesce nego na 4T mashinama i to pri duplo visim okretajima nego npr. u autima nego ih i taj cut-off mora unistavati.
Brijem da je to glavni razlog rikavanja svjecica na pj i ditehima.
3alfa3:
--- Citat: pitaNS - 03 Rujan, 2007, 17:17:10 ---...znači i oktanski slabije gorivo...
--- Kraj citata ---
Oktani nikad nisu nikome (pa ni tebi) dali ili oduzeli energetsku vrijednost gorivu. Progooglaj malo pojam "oktani"
gozz:
--- Citat: pitaNS - 03 Rujan, 2007, 17:17:10 ---lepo objašnjenje.. :icon_thumright:
a ako kažeš da je do dizni problem a ne do goriva, pa koje onda kupovati dizne koje su kvalitetnije od serijski ugrađenih ???
a da je i do goriva to sigurno jeste...
evo npr: išao sam do Budimpešte u subotu, tamo sam otišao s domaćim gorivom i pri brzini od 160 kmh-a mi je trošio oko 9,5 litara (fiat 1200 cc) a u povratku sam sipao njihov benzin i pri istoj brzini potrošnja nije prelazila 7 lit. (znači i oktanski slabije gorivo i verovatno prljavije...)
--- Kraj citata ---
Ono sto je danas trend, jest da se sve mane, nevolje i ino sa nasimo bilo 4 ili 2 kotacnim ljubimcima pripisuje losem gorivu, sto dakako uopce nije istina. Doslovno, ako nekom pukne guma jer je presao preko cavla, to je sigurno lose gorivo...
Pa u principu, postoje "cisca" i postoje "prljavija" goriva. Tu se prije svega misli na udjele primjesa u gorivu, na primjer sumpora u dieselu ili aromata u benzinima... Ako gorivo ima vlage, sigurno je nema toliko koliko bi imalo pri voznji kroz maglu ili po kisnom danu... ako ima krute necistoce, to ce ostati u filteru...
No sigurno ta razlika ne bi mogla uvjetovati razliku u potrosnji od cak 2,5 lit. Buduci da je za 1200 ccm 160 km/h top brzina kada je potrosnja najveca, tada svaki iole mali faktor (nagib ceste, dodatnih 10, 20, 50 kg tereta, 5km/h ceoni vjetar) enormno utjece na potrosnju, sto je vjerojatni razlog vece potrosnje, a ne lose gorivo.
Vise oktanska goriva kod novijih (injection motora) bilo na autima ili motociklima dopustaju da racunalo pomice kut predpaljenja unatrag bez straha od detonacije pa motor dobije na snazi ali samo pokoji ks, i uvjetuju mirniji rad...
Sama kvaliteta goriva utjece na stanje motora kroz dugi period... NA primjer u autoindustriji (moja struka), dieselski motori su toliko nategnuti do krajnjih granica, da i malo sumpora u gorivu bude pomjesamo sa vlagom iz zraka koja stvara kiselinu (npr kisele kise, jel...) i ta kiselina nagriza cijelokupni motor. Visokotlacnu pumpu, turbinu, cilindar i brizgaljku...
Ali kazem, da je kvaliteta goriva odgovorna za crkavanje brizgaljki na DI skuterima, tada bi sa nasim gorivom svi auti krepavali ko muhe...
Proizvodjac kupuje dijelove (npr dizne) od najjeftinijeg dobavljaca... I nije mu u interesu da ako uoci neku gresku u dizajnu to ispravi. Opcenito su Talijanska i Francuska industrija poznata po tome...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju