Tehnički kutak > Tehnička pitanja

luna-problem kod ubrzanja

<< < (3/4) > >>

obrez_boy:

--- Citat: animatrix - 28 Travanj, 2010, 19:14:55 ---mozda bolje da investiras za 107mm kvacilo, mozda ce te nesto vise kostat vec set federa za 112mm, ali je bolja investicija..

--- Kraj citata ---
a zakaj da to za 107mm kupim kad nece kretat dobro ko kak je predviđeno?  :icon_scratch:

Lord:
najbolje bi ti bilo da staviš 5,3g u Polini Speedcontrol  ja ih imam na svojoj luni i to ti je provijereno samo šta ja imam stage 6 kvačilo ali ti možeš stavit ove duže federe od 112mm

obrez_boy:

--- Citat: Lord - 28 Travanj, 2010, 23:09:39 ---najbolje bi ti bilo da staviš 5,3g u Polini Speedcontrol  ja ih imam na svojoj luni i to ti je provijereno samo šta ja imam stage 6 kvačilo ali ti možeš stavit ove duže federe od 112mm

--- Kraj citata ---
ma ja cu stavit 4.3gr rolice i žute federe kvačila...oboje sam dobio uz Kromiranog ( :toothy12: :toothy12: :toothy12:) ZX-a  :icon_thumright:

Lord:
ali ja imam u svom Polini Speedcontrolu 5,3g  kombinaciju rolica i luna mi ubrzava do 80km bez ikakvih rupa i ja sam zadovoljan a stvarno sam probao razne kombinacije...a ti probaj sa 4,3 pa vidi

obrez_boy:

--- Citat: Lord - 28 Travanj, 2010, 23:21:54 ---ali ja imam u svom Polini Speedcontrolu 5,3g  kombinaciju rolica i luna mi ubrzava do 80km bez ikakvih rupa i ja sam zadovoljan a stvarno sam probao razne kombinacije...a ti probaj sa 4,3 pa vidi

--- Kraj citata ---
ma bit ce dobro ovak kak cu ja stavit a kasnije cu novo kvacilo nabavit...pa će bit neke rolice oko 5 grama... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju