Tehnički kutak > Tehnička pitanja

luna-problem kod ubrzanja

(1/4) > >>

obrez_boy:
Ovako prije par dana sam dobio svoj novi ZX,Polini Speedcontrol i Malossi kevlar za lunu...u Polini Speedcontrolu sam dobio rolice 5.6gr i rolice 7.7gr...sa auspuhom sam dobio pak rolice 4.3gr te žute federčie kvačila...ja sam stavio auspuh,variomat i remen,a u variomatu su sada 5.6gr rolice...nisam još stavio žute federe kvačila jer sam htio vidjeti kako ide...i kad krene ide do 30-40 jaaako slabo,a onda do 80 poleti ko munja...i tako slabo ubrzava i kad se ugrije...e sad ja neznam dal da stavim još lakše rolice (oko 3.5-3.7gr)? i da stavim ove žute federe kvačila kaj sam dobio s ZX-om? i dali bi trebalo možda mijenjati i centralni feder?
 :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

wonderkid:
stavi rolice oko 4 grama  te zute federe kvacila pa ces vidjet veselja

obrez_boy:

--- Citat: wonderkid - 28 Travanj, 2010, 10:53:24 ---stavi rolice oko 4 grama  te zute federe kvacila pa ces vidjet veselja

--- Kraj citata ---
znači bilo bi dobro stavit one kaj sam dobio sa ZX-om 4.3gr?

Luka 0101:

--- Citat: obrez_boy - 28 Travanj, 2010, 10:48:03 ---Ovako prije par dana sam dobio svoj novi ZX,Polini Speedcontrol i Malossi kevlar za lunu...u Polini Speedcontrolu sam dobio rolice 5.6gr i rolice 7.7gr...sa auspuhom sam dobio pak rolice 4.3gr te žute federčie kvačila...ja sam stavio auspuh,variomat i remen,a u variomatu su sada 5.6gr rolice...nisam još stavio žute federe kvačila jer sam htio vidjeti kako ide...i kad krene ide do 30-40 jaaako slabo,a onda do 80 poleti ko munja...i tako slabo ubrzava i kad se ugrije...e sad ja neznam dal da stavim još lakše rolice (oko 3.5-3.7gr)? i da stavim ove žute federe kvačila kaj sam dobio s ZX-om? i dali bi trebalo možda mijenjati i centralni feder?
 :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---
preteske rolice

wonderkid:

--- Citat: obrez_boy - 28 Travanj, 2010, 10:57:44 ---znači bilo bi dobro stavit one kaj sam dobio sa ZX-om 4.3gr?

--- Kraj citata ---
da,po meni cak i te nebudu bile taman,luni oko 3,5grama treba za serijski vario da ide kako se spada a za ovaj polini speed control bi mislim bile dovoljne oko 4 grama rolice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju