Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi kit za speedfight
3alfa3:
@master_o_fight:
Trosi 5,8-6,2 ako pazim, a 7 ako ga stiscem cijelo vrijeme (uzbrdo na Sljeme, recimo). Istu potrosnju sam imao i sa 21 karbom.
A koliko sam dao za kit? 1500kn, cini mi se. Bilo je to prije 2 godine :icon_biggrin:
@vpucko:
Nemoj mislit da ga ne stiscem - stiscem, itekako. Ali samo kad je full zagrijan.
Mr J:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Kolovoz, 2007, 23:18:24 ---@vpucko:
Nemoj mislit da ga ne stiscem - stiscem, itekako. Ali samo kad je full zagrijan.
--- Kraj citata ---
Je, ali full zagrijan skuter je pretoplo od idealne temperture za izgaranje smjese... a opet ako skuter nije dovoljno zagrijan onda lakse dolazi do mehanickog ostecenja...
Opcenito radna temperatura automobila i motocikala je prevelika od idealne temperature za zapaljenje smjese... - dakle slabije performanse...
Ja mislim da si ti vodeci hrvat u kilometrima napravljenim na mhr replici... :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Mr J - 23 Kolovoz, 2007, 23:35:15 ---Je, ali full zagrijan skuter je pretoplo od idealne temperture za izgaranje smjese... a opet ako skuter nije dovoljno zagrijan onda lakse dolazi do mehanickog ostecenja...
--- Kraj citata ---
Pod full zagrijan, mislim na 55C :icon_thumright:
--- Citat: Mr J - 23 Kolovoz, 2007, 23:35:15 ---Ja mislim da si ti vodeci hrvat u kilometrima napravljenim na mhr replici... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma jok. Jos sam :binkybaby:
Mr J:
Ajde mozes proci :laughing7: :laughing7: :laughing7: :headbang: :icon_thumright:
master_o_fight:
postoji li malossi sport 70 za speedfight s vodenim hladenjem onda jer ni jučer ni danas nsam vidio frenda da ga pitam koji je imao fight?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju