Tehnički kutak > Garaža
VXR
Drnda:
--- Citat: BoLT3K - 07 Lipanj, 2010, 14:43:37 ---Drugaciji je omjer mase tog zamasnjaka na autu i ovih dijelova na skuteru.
--- Kraj citata ---
lol :toothy11:
pa nisam toliko glup, samo ocu primjerom pokazati, laksa masa, lakse vrti, manju snagu inercije ima, manja krajnja brzina, tezi zamasnjak, slabije razvrtavanje, veca masa, veca inercija i veca krajnja brzina...
gun_rider:
a sina ti šta sve neću čut...ništa onda, iden sebi izlit jedan zamašnjak od betona, stavit ću ga na auto pa će mi 300 ić :notworthy: ovi šta voze trke pa ih olakšavaju su baš glupani...
taj teži magnet, i kavez imaju jednu jedinu primjenu na vxru a to je ublaživanje vibracija...a ne povećanje snage...loool :toothy12:
Drnda:
alo splićo... nisan reka nista..
ali gle, jel na stazi bitno ubrzanje ili krajnja brzina od recino 250 kmh, oni ionako na stazi idu recimo 220, njima je bitno da auto do te brzine ima vecu snagu nego da je lijen i da vata 250.. kuzis, nisam ni reka da se stavlja umisto 14 kg zamasnjaka u auto 787 kg, nego onoliki koliki je potreban za tu namjenu.... gledaj malo i na motorima mjenjanje zupcanika, sve ima svoju svrhu.. omjer toga treba pratiti snagu i namjenu motora..
i da... zalij se betonon, bit ce hladnije nego pod ovin suncem.. :toothy11:
Bogus:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Lipanj, 2010, 16:14:02 ---alo splićo... nisan reka nista..
ali gle, jel na stazi bitno ubrzanje ili krajnja brzina od recino 250 kmh, oni ionako na stazi idu recimo 220, njima je bitno da auto do te brzine ima vecu snagu nego da je lijen i da vata 250.. kuzis, nisam ni reka da se stavlja umisto 14 kg zamasnjaka u auto 787 kg, nego onoliki koliki je potreban za tu namjenu.... gledaj malo i na motorima mjenjanje zupcanika, sve ima svoju svrhu.. omjer toga treba pratiti snagu i namjenu motora..
i da... zalij se betonon, bit ce hladnije nego pod ovin suncem.. :toothy11:
--- Kraj citata ---
potpisujem!
a ti reci, od kud onda veca snaga na vxr-u nego na vx 200?
ajde pametno, jel mozda radi dekompresora :toothy10:
gun_rider:
omjer ČEGA??? ti meni mišaš prijenosne omjere sa omjerom čega??? omjer težeg magneta. evo ja prvi put čujen za to :o
@bogus-o čemu ti sad? veća snaga na čemu? vx i vxr se razlikuju po dosta toga, kompletnom prijenosu, karbu, struji, itd... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju