I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
a da stavis 12.5 pa ces imat najbrzeg vxra ko ja...xD
Pa, ovo trenutno i nije neko vozno stanje Jbt stalno neka ulaganja Aj da nabacim neku računicu okvirnih cijena remen - 500 knmembrana - 500 knrolice - 160 knfederi - 180 kn polutke - 200 knulje - 150 knfilter ulja - 70knpločice prednje - 190 knpločice zadnje - 210 knsvjećica - 70 kngume - 800 knlajtunzi - 300 kncrijeva - 100 knakumulator - 300 kn= 3730 kn
Plastike su ok, jedna kopča je pukla, i boja je A rama, rama je kriva na unutra, u bok nije. I to je dolja rekao da je rama ravna, a teško da može biti ravna nakon toliko ticinih padova. Samo ja to tad nisam znao, isto ko šta nisam znao da je ona dao ni 3000.
Dobro, ja nekako mislim da bi kuglice trebale biti prema dole jer u tom slučaju manje zjeva tj. manji je razmak između dosjeda na vilicama i onog gornjeg poklopca. Ne znam koliko bi me to došlo kod serdarevića, ali znam da bi me samo poštarina došla 500 kn. Nije mi simpatično ravnati doma jer me strah da ne pobjegne u stranu, a to onda neću nikad ispravit. Btw, jel ima za kupit samo propeler vodene?Instalacija novo izolirana i zakeljena na ramu, opran rezervar i zakeljen na ramu, oprige pošpricane u crveno, očišćena vakum pumpa, stavljene nove pločice naprijed, nova vakum i benz. crijeva i to je to za danas. Sutra sredit auspuh i u pon će nadam se doći gume da mogu sklopiti sve.