Tehnički kutak > Garaža
VXR
gokiSP:
Ne znam, vidit ću sutra kad skinem :'( Marko, aj poslikaj ovako s boka da vidim kako kod tebe stoji :toothy11: Btw, ima netko sliku gole rame od vxr-a?
Rama je gola, imam još jednu od vxr-a i ja ne vidim razliku.
zolaSR:
mozda ti se cini kriva zato sto nemas blatobrana, kad usporedis te dvije slike,,, moje misljenje
marko209vx:
--- Citat: gokiSP - 23 Svibanj, 2010, 16:31:23 ---Ne znam, vidit ću sutra kad skinem :'( Marko, aj poslikaj ovako s boka da vidim kako kod tebe stoji :toothy11: Btw, ima netko sliku gole rame od vxr-a?
Rama je gola, imam još jednu od vxr-a i ja ne vidim razliku.
--- Kraj citata ---
a tesko stari, meni ti je scoot na rabu, ja u rijeci tek u petak mozda odem dolje...ma lako ces vidit dali je nesto krivo...kazem ti, vilice dolje i na staklo...za ramu skini cijeli prednji dio, ako je motor bio udaren vjer su se pokrivili oni nosaci hladnjaka, ako su i radvani ce se vidit trag, nikad ne moze to ko novo bit.
na kraju ti ostaje izmjerit meduosovinski razmak kad masinu stavis...
gokiSP:
Budem sutra vidio sa stoklom, ja bih bio sretan da je stup kriv, ali ako je rama kriva :confused5: Sad baš gledam slike i nekako mi se čini ona srednja šipka ispod rezervara kriva ::) Zato pitam sliku neke gole rame od vxr-a da vidim jel to inače tako ili je kod mene krivo. :'(
gokiSP:
Prva je vxr rama, druga je 50 rama. Meni na ovoj vxr izgleda ova šipka ispod rezervara kriva, ali ne znam jel to inače tako na vxr rami. Ova druga vxr rama ima identičnu tu šipku pa nekako mislim da nije kriva. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju