Tehnički kutak > Garaža
VXR
gokiSP:
--- Citat: marko209vx - 23 Svibanj, 2010, 14:12:08 ---jesu tebi malo prednje vilice krive, ili se na slici tako cini?
--- Kraj citata ---
Nisu, iako i meni na slici izgleda da jesu. Budem ih sutra skinuo pa ću slikat.
--- Citat: 2TDottore - 23 Svibanj, 2010, 14:18:21 ---Greska ti je ta kai si narucio batlaksice... Ja sam ih nedavno stavio na vxra i nisam uopce zadovoljan... :P
--- Kraj citata ---
To su jedine gume koje mi nisu nikad proklizale :icon_biggrin:
marko209vx:
--- Citat: gokiSP - 23 Svibanj, 2010, 14:25:12 ---Nisu, iako i meni na slici izgleda da jesu. Budem ih sutra skinuo pa ću slikat.
To su jedine gume koje mi nisu nikad proklizale :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma da ovako na oko se cini, ali to je vjer jer nema blatobran ispred... :icon_thumright:
jbt vidim svi nesto stavljaju vxr na net, morat cu i ja moju pilu poslikat pa stavit, radilo se dosta ove zime ;)
gokiSP:
Ili ipak je nešto krivo, u pm :cussing:
Nekako se tješim da nisu, da je do kuta slikanja i šta ja znam čega :confused5: Možda je rama kriva ::) U vožnji ništa ne vuče, na 100 komotno možeš pustit volan.
devil_ma-yela:
da, čini se da su malo zakucane... skini pa ih pregledaj!
@marko209vx - poslikaj svog pa oživi svoju temu (čini mi se da si ju imao) da vidimo šta se radilo... sve više vxr-ova...
marko209vx:
--- Citat: devil_ma-yela - 23 Svibanj, 2010, 16:24:34 ---da, čini se da su malo zakucane... skini pa ih pregledaj!
@marko209vx - poslikaj svog pa oživi svoju temu (čini mi se da si ju imao) da vidimo šta se radilo... sve više vxr-ova...
--- Kraj citata ---
skini, i pogledaj, najblje ti je na staklo stavit cijele vilice, ako zijevaju znat ces sta je...ramu ces lako vidit ako je kriva skini plastike...
a ja sam naponon stavio prave vilice, ispolirao sam ih, polirao sam nanovo vodenu, i slozio zadnji kraj novi...moram sad napravi servis kad odem na otok, pa cu malo poslikat i stavit... ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju