Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (105/108) > >>

Kenny:

--- Citat: neer - 25 Rujan, 2009, 22:45:29 ---nemojte moju djevojku dirat dovoljno je ona cekala da joj se ban skine sledja cura mi je komentirala skuter i to je to,to sto oviaj kreten kenny nezna biti kulturan to je briga njegove majke sto ga nije odgojila kak bog zapovijeda...nedirajte moju bicarku

--- Kraj citata ---

isto tako ko sto ti meni kazes da ti ne diram bicarku ja tebi sad kazem da ti meni ne diras moju majku  :angry9:

al naravno *ebe se tebi ti za to sto mi kazes da sam kreten i spominjes mater neces dobit bananu

neer:
,,,,sutra dolazi multivar skuter treba biti u pogonu do kraja tjedna malo sam u jajima s vremenom radi se i tako
kenny sta si nasekiran samo sam ti rekao da skratis jezik mater ti nisam spominjao u negativnom smislu valjda znas citat

Drnda:
oces li dati jos koju slikicu ili cekas veliko finale... jesi uspio pripasati sve oko kormana...

neer:
korman je gore cekam samo gljivu i variomat

Kenny:

--- Citat: neer - 28 Rujan, 2009, 23:33:23 ---,,,,sutra dolazi multivar skuter treba biti u pogonu do kraja tjedna malo sam u jajima s vremenom radi se i tako
kenny sta si nasekiran samo sam ti rekao da skratis jezik mater ti nisam spominjao u negativnom smislu valjda znas citat

--- Kraj citata ---

ajd nema beda, ja sam prvi poceo
i sory na spamu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju