Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
Drnda:
jesi sklopio to barem da se mos na rodjendan provozati....
uglavnom da te pitam kako planiras pricvrstiti srovu maskicu.. evo ja neznam sebi, imam stup za mono vilu na motoru i mislio sam kao nekakvu selnu napraviti i na nju navariti ili spojiti da imam nosac za instrumente...
Kenny:
--- Citat: neerova_bitcharka - 25 Rujan, 2009, 15:28:36 ---jako je lijep motor...i fin :D :laughing7:
--- Kraj citata ---
haha Neerova bitcharka, zasto ti pise na avataru da ti je auspuh zacepljen? sta vjeko nezna odcepit? ili nema alata za to?
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
btw pun je forum momaka koji bi ti rado odcepili spuh :toothy12:
robert:
--- Citat: Kenny - 25 Rujan, 2009, 21:12:24 ---haha Neerova bitcharka, zasto ti pise na avataru da ti je auspuh zacepljen? sta vjeko nezna odcepit? ili nema alata za to?
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
btw pun je forum momaka koji bi ti rado odcepili spuh :toothy12:
--- Kraj citata ---
hoće netko 3 daana odmora? si nekad davno čuo od svojih roditelja priče o kulturi i ponašanju?
drnda je polizao bann na 3 dana radi takvih gluposti, sad mi molim te reci zašto da tebe poštedim?
robert:
nema odgovora ni na jedno od mojih pitanja! :'( :'( :'(
dobar provod u bananalandu
neer:
nemojte moju djevojku dirat dovoljno je ona cekala da joj se ban skine sledja cura mi je komentirala skuter i to je to,to sto oviaj kreten kenny nezna biti kulturan to je briga njegove majke sto ga nije odgojila kak bog zapovijeda...nedirajte moju bicarku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju