Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (10/108) > >>

SF2osk:

--- Citat: BunnyRabbit - 25 Rujan, 2007, 12:57:28 ---Moje mišljenje je da si "malo" uprskao stvar s tim digitalnim brzinomjerom. Radije nabavi originalnu ploču ili dodaj još ostale pokazivače (benzin, ulje, svjetla, razni indikatori koji se lako mogu naći u trgovinama autodijelova, ili nautičke opreme) jer ovako izgleda prazno i starno kvari opći dojam.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
a jbg znam da ima svasta za kupit ali,,para se nema...a kontam si da i kostaju te komponente..

speed:

--- Citat: SF2osk - 25 Rujan, 2007, 15:30:40 ---
--- Citat: BunnyRabbit - 25 Rujan, 2007, 12:57:28 ---Moje mišljenje je da si "malo" uprskao stvar s tim digitalnim brzinomjerom. Radije nabavi originalnu ploču ili dodaj još ostale pokazivače (benzin, ulje, svjetla, razni indikatori koji se lako mogu naći u trgovinama autodijelova, ili nautičke opreme) jer ovako izgleda prazno i starno kvari opći dojam.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
a jbg znam da ima svasta za kupit ali,,para se nema...a kontam si da i kostaju te komponente..

--- Kraj citata ---
ma sta te boli briga sta ko misli,bitno da je tebi lijepo :icon_thumright:

SF2osk:
meni lepo znas kako

SF2osk:
evo pokusavam sklepat neku prirubnicu od aluminija..oprostite sto u krivi topic saljem ..ali da ne otvaram extra teme...

zanima me dali ce karb normalno funkcionirati u ovom polozaju ili da jos nakosm dok nisam zavario ...nek svi daju savjet...thanx

prirubnica

eto pa navalite sa savjetima...odustao sam od onih kiteva i ostalog...kad imam priliku da napravim nesto a i podijelim to svama :icon_thumright:

speed dobar ti potpis :toothy12: :toothy12:

speed:

--- Citat: SF2osk - 25 Rujan, 2007, 23:59:13 ---evo pokusavam sklepat neku prirubnicu od aluminija..oprostite sto u krivi topic saljem ..ali da ne otvaram extra teme...

zanima me dali ce karb normalno funkcionirati u ovom polozaju ili da jos nakosm dok nisam zavario ...nek svi daju savjet...thanx

prirubnica

eto pa navalite sa savjetima...odustao sam od onih kiteva i ostalog...kad imam priliku da napravim nesto a i podijelim to svama :icon_thumright:

speed dobar ti potpis :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
prirubnica ce ti funkcionirat,dobit ces znatno bolji odaziv na gas,hvala na komplimentu O0

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju