Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
speed:
--- Citat: SlowRider - 24 Rujan, 2007, 21:19:05 ---
--- Citat: SF2osk - 24 Rujan, 2007, 20:34:48 ---evo posto je serijski kilometar sat razbijen i nije za uporabu potrudio sam se (namucio)da na mono vilicu nekako pripasem magnet i senzore..
ali ide valja ...uzeo neki drlog od 90kn ipokazuje 2 brojke do 99.. dovoljno ...
jos malo i motor ce biti bas onakav kakav sam zelio
--- Kraj citata ---
Kako ces znati koliko imas ulja i kolika je temp?
--- Kraj citata ---
njegov je skut zracnjak,a ulje ce sipat po potrebi
SF2osk:
--- Citat: speed - 24 Rujan, 2007, 21:25:07 ---
--- Citat: SlowRider - 24 Rujan, 2007, 21:19:05 ---
--- Citat: SF2osk - 24 Rujan, 2007, 20:34:48 ---evo posto je serijski kilometar sat razbijen i nije za uporabu potrudio sam se (namucio)da na mono vilicu nekako pripasem magnet i senzore..
ali ide valja ...uzeo neki drlog od 90kn ipokazuje 2 brojke do 99.. dovoljno ...
--- Kraj citata ---
Kako ces znati koliko imas ulja i kolika je temp?
--- Kraj citata ---
njegov je skut zracnjak,a ulje ce sipat po potrebi
--- Kraj citata ---
tako je,,non stop provjeravam ulje i gorivo..skombinirat cu ja nesto za gorivo i ulje vjerojatno cu nabavit neke cukice pa u gepek bubnit ispod sjedala
Punisher:
Ovaj trenutni kilometar sat ti je strava :laughing7: :icon_thumright: :icon_thumright:
Za ulje je uvijek lako pogledati svaki vikend kakvo je stanje, jedino je malo je*ada za gorivo...
SlowRider:
--- Kraj citata ---
Kakvo ti je osvjetljenje sata po noci? :laughing7:
BunnyRabbit:
Moje mišljenje je da si "malo" uprskao stvar s tim digitalnim brzinomjerom. Radije nabavi originalnu ploču ili dodaj još ostale pokazivače (benzin, ulje, svjetla, razni indikatori koji se lako mogu naći u trgovinama autodijelova, ili nautičke opreme) jer ovako izgleda prazno i starno kvari opći dojam. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju