Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
vktr:
--- Citat: neer - 03 Travanj, 2009, 17:21:22 ---evo danas nesto radio oko blokova sve se priprema za stavljanje radilice unutra,i nista reko idem j apopit jedno pivo s starim na ulicu i dodje kum koji mi je ujedno i susjed 2 kuce dalje kaze on meni sat ti radis po cijele dane u tom podrumu ja njemu pa rjesavam neke motore i tak kaze on meni eno imam ja neki skuter star je jbg nemogu ga prodat oces ga ti uzet ? ja reko pa moze ajde sta super meni dodje kaze nema papire zato nece ni prodat..i eto dobio novi skuter tgb akros star dosta i previse a presao 5800km sitnica hehehe ko nov neke djelice treba promjenit klip karike i to je to i peglaj bracooo napravit stunut pilu hehehe ili drag smece da i 50ccm 2t je heheh
evo slike strojcine jbg poklonjeno,m konmju se negleda u zube nije bas lijep ali je bespla
--- Kraj citata ---
jel to kopija aprilie amico? prije sam tu apriliju imo, neki kit gore, išlo ko blesavo, bolje od ovog ŠFa
toma17:
predobro svaka cas :icon_thumright:
OvErLoAd:
--- Citat: neer - 03 Travanj, 2009, 22:21:19 ---sumnja otklonjena :toothy12:
--- Kraj citata ---
Damn, mogao je biti moj :angry9: :icon_biggrin:
neer:
--- Citat: OvErLoAd - 04 Travanj, 2009, 17:53:50 ---Damn, mogao je biti moj :angry9: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
karb je u stvarno dobrom stanju trebao si dok si mogao :toothy9:
OvErLoAd:
--- Citat: neer - 04 Travanj, 2009, 19:25:42 ---karb je u stvarno dobrom stanju trebao si dok si mogao :toothy9:
--- Kraj citata ---
Samo trljaj sol u ranu! :'( :icon_biggrin:
Jel misliš kakav veći cilindar stavljat ili ostaješ na 125? Ako te zanima nešto jače, javi se na pm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju