Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
neer:
evo danas stigao karburator dellorto phbl 24
kupio ga od marko1990 decko je car stvarno jos mi poslao neku prirubnicu koja ce mi posluzit u daljnjem projektu i gas sajlu i rucicu gasa marko car si jebeno trgovanje plus na to decko spustio cijenu marko car si :icon_thumright:
sven_vx:
--- Citat: neer - 22 Siječanj, 2009, 02:52:39 ---blento lupeta gluposti.hrga je to je on,drzte ga.haha
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9:
neer:
evo danas nesto radio oko blokova sve se priprema za stavljanje radilice unutra,i nista reko idem j apopit jedno pivo s starim na ulicu i dodje kum koji mi je ujedno i susjed 2 kuce dalje kaze on meni sat ti radis po cijele dane u tom podrumu ja njemu pa rjesavam neke motore i tak kaze on meni eno imam ja neki skuter star je jbg nemogu ga prodat oces ga ti uzet ? ja reko pa moze ajde sta super meni dodje kaze nema papire zato nece ni prodat..i eto dobio novi skuter tgb akros star dosta i previse a presao 5800km sitnica hehehe ko nov neke djelice treba promjenit klip karike i to je to i peglaj bracooo napravit stunut pilu hehehe ili drag smece da i 50ccm 2t je heheh
evo slike strojcine jbg poklonjeno,m konmju se negleda u zube nije bas lijep ali je bespla
OvErLoAd:
Neer, daj mi reci nešto da mi otkloniš sumnju, jel ti na tom dell'ortu 24 puknut onaj poklopac gas sajle?
A taiwan golden bee, heheh pa puno je kvalitetniji od baotiana i sličnih sranja, i još je u super stanju, za do dućana dušu dalo :headbang:
neer:
sumnja otklonjena :toothy12:
meni se cini okej tj karb je u stvarno dobrom stanju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju