Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
te-te-ac:
pa nist cudno - ja odem vidit svoj skut kod babe mozda jednom tjedno - i to ono na 2-3h max -
ma ono jebe mi se ima se vremena do negdi proljeca pa ce biti finito - a sto je zalosno mogao sam osposobit skut u 10 dana :toothy9:
da se vatimo na SF-BB
cini mi se dosta dobro - malo po malo napredak se vidi - samo napred :headbang:
neer:
--- Citat: te-te-ac - 01 Prosinac, 2008, 16:53:25 ---pa nist cudno - ja odem vidit svoj skut kod babe mozda jednom tjedno - i to ono na 2-3h max -
ma ono jebe mi se ima se vremena do negdi proljeca pa ce biti finito - a sto je zalosno mogao sam osposobit skut u 10 dana :toothy9:
da se vatimo na SF-BB
cini mi se dosta dobro - malo po malo napredak se vidi - samo napred :headbang:
--- Kraj citata ---
hvala
ma jako me cudi to sto sam izgubio volju za sarafanjem na poslu se naradim kao svinja i jos kad dodjem kuci nisam za nista ...onaj nosac sam mogao odavno napraviti ali vremena se i volje nije imalo..a i pare me zajebavaju u zadnje vrijeme(koga ne??) svinja bi trebala upaliti uskoro sve je do tocka i kocnice
R@kija:
super neer... :icon_thumright: :icon_thumright:
neer:
sutr adolazi djed bozicnjak vozi zuti kombi s logom hp obucen u plavu odoru i nosi mi tocak.sretan sam ko djete.
dino_sk:
--- Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 16:31:35 ---sutr adolazi djed bozicnjak vozi zuti kombi s logom hp obucen u plavu odoru i nosi mi tocak.sretan sam ko djete.
--- Kraj citata ---
znam kako ti je meni sutra spuh stize :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju