Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (43/108) > >>

Hrga:
e to sam ja razmisljo ma neka samo stavi neki flah koji ces se pricvrstit za oba dvije strane kade i nek napravi saraf neki dugacak i vozi... to cu morat i ja... zbog piss-a

neer:

--- Citat: hac - 30 Studeni, 2008, 19:12:28 ---trebao si ostavit ovaj vijak napred na kadi,neče ti sic bit stabilan i mogao bi lomit ovu plastiku ispod sica......a koliko bi opasno moglo bit da ti sic popusti negdje na kočenju s malo veće brzine......

.....probaj nać novu kadu i ostavi napred plastiku do donjeg šarafa,vidim da imaš dovoljno prostora za to izvest

--- Kraj citata ---
znam razmisljao sam o tome ali uzeo sam u obzir da je hrgi kada pukla kad je pala na pod tak da taj stupic plasticni koji bi sluzio kao potporanj nebi bas bo pouzdan tak da cu uzet komad flaha 5mm i njega savit na jednoj strani u L i drugi pricvrstit na kadu s pop-nitnama a dolje zasarafit za ramu i problem rjesen

mhr-team:
svaka čast neer, mašina je se odlično uklopila... sve 5

...:::Masla:::...:
bravo lega  :icon_thumright:
znam koliko si sretan,tako je meni bilo kad sam slagao na ditecha mašinu od sr150
mislim čak da sam i ja u to vrijeme slagao 11./12.mj
a kad bude probna vožnja bit će svršavanja kad nabiješ gas...
 :laughing3:

neer:
ma nemam vremena za srecu zima je ima se posla odvratno vrijeme ovo radim kad stvarno imam vremena a vremena je malo kad dodjem ciku samo bi spavao i jeo..prije sam znao sarafit kad mi se prdne u pol 12 u garazu i peglaj do 2-3 ujutro a sad sam se uljenio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju