Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
neer:
--- Citat: charnel - 05 Listopad, 2008, 17:39:29 ---stavi jos koju sliku ako imas, inace svaka cast.
--- Kraj citata ---
stavit cu slike za 2-3 dana samo da se nosac rjesi nikako skontat vremena za nosac ali ovaj tjedan ce biti gotov makar ja mora varit mozda i danas budem nosac sredo ako mi se bude dalo ali slike uskoro :icon_thumright:
neer:
evo nabavio sam selene 2 komada kod susjeda susjed imao novi amortizer od kamiona i reko da mu netreba i da meni da si skinem selene i evo sada imam dva komada koja su maltene nova.
neer:
rjesio sam auspuh malo pofarbao da ljepse izgleda sad skontaj razlik aaa jel da haha
Laki:
--- Citat: neer - 14 Listopad, 2008, 11:24:09 ---rjesio sam auspuh malo pofarbao da ljepse izgleda sad skontaj razlik aaa jel da haha
--- Kraj citata ---
ma odvratno, bio je bolji srebrni :toothy12:
sta je sa nosacima masine, di je zapelo?
neer:
--- Citat: Laki - 14 Listopad, 2008, 13:06:22 ---
--- Citat: neer - 14 Listopad, 2008, 11:24:09 ---rjesio sam auspuh malo pofarbao da ljepse izgleda sad skontaj razlik aaa jel da haha
--- Kraj citata ---
ma odvratno, bio je bolji srebrni :toothy12:
sta je sa nosacima masine, di je zapelo?
--- Kraj citata ---
di je zapelo ma nikako da odem kupiti selene..one sto sam nabavio su preveliki tj fi rupe korz koju ide vijak je prevelik pa sad moram otici kupovat nove ma uskoro ce to ...samo sto mi se bas i neda a ni nemam vremena...sta fali auspuhu bas je fini crni ona srebrna mi je fuj hahaha :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju