Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (32/108) > >>

Hrga:
danas je slozena struja  :headbang: ali treba samo bravicu spojit, baca iskru kao lud  :laughing6:

neer:
hehe hrga hvala ti puno za struju sto si mi pomogao inace nemam pojma o struji. :toothy11:

igor.sb:

--- Citat: mhr-team - 03 Listopad, 2008, 21:39:16 ---samo neznam zasto masina od sr125?? :dontknow: jer mislim da to i nije bas nesto jaka masina :dontknow:

--- Kraj citata ---

a ono masina od sp-ova ima na svakom cosku, hodas ulicom i potipas se za sp-ove masine

:dontknow:

neer   :headbang: :headbang:

neer:

--- Citat: igor.sb - 05 Listopad, 2008, 16:42:46 ---
--- Citat: mhr-team - 03 Listopad, 2008, 21:39:16 ---samo neznam zasto masina od sr125?? :dontknow: jer mislim da to i nije bas nesto jaka masina :dontknow:

--- Kraj citata ---

a ono masina od sp-ova ima na svakom cosku, hodas ulicom i potipas se za sp-ove masine

:dontknow:

neer   :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
ma da ima ih hrpa za kupiti i ja bas odabrao ovu od 125 ..ma uzeo bi ja jacu da je bilo znas ali ustvari nasao sam od sp-a 180 i nisam htio prevelika mi to investicija.tak da sam se ipak odlucio za ac verziju   
eh da moram i sb-replici zahvaliti za maticu za tocak koja mi je jako kljucna jer je nema nigdje kupiti jedan dan neku cugu skontat pa da preuzmem tu maticu  :icon_thumright:hvala care

charnel:
stavi jos koju sliku ako imas, inace svaka cast.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju