Tehnički kutak > Tuning skutera
70ccm Top Performances
vekyyy:
evo ovako da kazem... dosao mi je kit... i sa kitom je sve ok... evo po meni je SVEN sasvim ok..
i nije me zaj#bo
vekyyy:
evo sve je slozeno :jerk: jeeee
skut mi ide 95... znaci ima karb 17.5 delorto i imam 70ccm TP..
znaci kaj da jos stavim na njega? rolice su mi 5.0g,da stavim teze? i koliko teze
Moram remen mjenjat jer mi je ovaj krs... i hocu dobit kaj na brzini ako stavim novi remen??i kaj bi jos bilo pametno stavit a da nije skupo
SlowRider:
--- Citat: vekyyy - 09 Listopad, 2007, 21:24:30 ---evo sve je slozeno :jerk: jeeee
skut mi ide 95... znaci ima karb 17.5 delorto i imam 70ccm TP..
znaci kaj da jos stavim na njega? rolice su mi 5.0g,da stavim teze? i koliko teze
Moram remen mjenjat jer mi je ovaj krs... i hocu dobit kaj na brzini ako stavim novi remen??i kaj bi jos bilo pametno stavit a da nije skupo
--- Kraj citata ---
Dovoljno ti je 95 ako je pravih. Mozes smo izgubiti na ubrzanju. Jedino ako ti skuter vrti 3000rpm-a vise nego sto je vrtio sa serijalom na krajnjoj. Bitni su okretaji za krajnju brzinu, pod uvjetom da je variomat do vrha izgurao remen.
vekyyy:
ma ja kad se vozim 95 onda cujem kako se razvrtava... znaci da bi jos mogao ic.. pa bi stavio 5.5 rolice.. vec sam ih narucil i novi sam remen narucil
sweky:
di si nabavio karburator i za koliko?
meni treba 17.5 pa ako netko prodaje nek javi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju