Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG (23.04.2010.)

<< < (18/26) > >>

gokiSP:
Meni na 2001. piše 87  ::)

zL!Ko:

--- Citat: x-lite - 26 Travanj, 2010, 15:50:22 ---vjerojatno vrlo jednostavno.imaju najvjerojatnije neku vrstu obrtaljke koja se moze najjednostavnije spojit preko kvacice na kabel od svjecice i to vrlo precizno pokazuje okretaje.ta informacija nije provjerena ali oni tam na tehnickom imaju sigurno takvo nekakvo jednostavno rjesenje.

--- Kraj citata ---

a da bas, onda nek jos uzmu jednu, dve cigle pa ako nemas centralnu da podboce malo i to :headbang:..ma to nista nema smisla

x-lite:
ak treba budu oni kak velis i podbacivali cigle pod motor samo da te mogu kaznit kakva je trenutna situacija u drzavi

ivanm:
Ja idem logikom nece valjda mene bas roknut na test. Kod nas su takve odluke prolazne kao i zaknn o 0 promila, pusenje u kaficima i td. Zakoni su nam za drek.

Jankkec:
Pise da ukoliko skuter nema centralnu nogaru sluzbenik nesmije nekim metodama tipa cigla podizati zadnji kotac od zemlje nego se tada emisija buke mjeri specificnim metodama ??? isto tako pise da sluzbenik na temenju svojih zapazalja moze ocjeniti da je buka prevelika i u tom slucaju motor nije tehnicki ispravan.

Sad mene zanima kako mjere buku ako nema obrtaljke i centralne nogare i dali ti kaznu moze napisati na temenju svojih zapazanja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju