Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG (23.04.2010.)

<< < (13/26) > >>

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Travanj, 2010, 21:24:11 ---
Izmjerena buka može biti za 3 dB(A) veca od one vrijednosti koja je postignuta na
homologacijskom ispitivanju i koja je zapisana na identifikacijskoj naljepnici. Svi motorkotaci
koji ispuštaju takvu kolicinu buke na tehnickom pregledu smatraju se ispravnim.

To je 100 stranica PDF dokumenta
http://www.cvh.hr/media/38424/bilten128.pdf

--- Kraj citata ---

ok, ali za svaki slucaj procitaj svoj drugi post na 1. stranici ove teme  ;D

efz:

--- Citat: ivanm - 25 Travanj, 2010, 21:27:16 ---ispod sica imaš srebrnu naljepnicu, na kadi..

--- Kraj citata ---
potrazit cu to, samo nekak mislim da ja to nisam bas vidio  :drunken_smilie:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 25 Travanj, 2010, 21:27:46 ---ok, ali za svaki slucaj procitaj svoj drugi post na 1. stranici ove teme  ;D

--- Kraj citata ---

Ispravio sam.
Lapsus je bio u igri jer znam da je tolerancija u db, a ne %

vktr:

--- Citat: SlowRider - 24 Travanj, 2010, 18:44:49 ---sto je sa skuterom Derbi GP1 Racing, on tvornicki nema centralnu nogaru  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Ako vozilo (npr. svaki cetverocikl ili motocikl s automatiziranim mjenjacem, ali
bez središnjih nogara) ne omogucuje ovo ispitivanje onda se ono jednostavno niti ne
može obaviti. Zabranjuje se na tehnickom pregledu podizanje stražnjeg kraja vozila u
zrak pomocnim sredstvima i ispitivanje buke - ovo je posao za pojedina
specijalisticka ispitivanja.

Nabukodonozor:
.. ma oni su svi na bijelom ...
.. vuku lajne i tu neke zakone provode,mene su dosada od 1000 puta(auto,motor,skuter,bajs..)
   dva puta zaustavila dva normalna drota,prvi put na bajsu,šarao sam cestom u 3 ujutro,
   nigdje nikoga,i opa,evo ih iza drveta(pederi)..
   i piri brate,0 promila!!
   drugi puta u autu,za svoj 30ti rođ,napirio 1,45prom i odvezli me kulturno doma,
   pozdravio se s njima izljubio ih  :-X i odradio muški 4mj bez B kat(a i koji če mi)!!

ostali su ufurani i pali s brda(kako ti prolaze psihotestove,da mi je znati?)
   čobankoviči se skoro spucali u jedan čoper na semaforu!!
   pa me kasnije opleli iza drveta(sačekuša),preko duple pune ladno bez rotacije,
   kacige im nisu bile vezane,brat ima otkopčanu košulju,viri mu potkošulja,i ljubavni tepih .. :laughing9: :laughing9:

Kosorice,poduzmite nešto !! prvo dovedite reda u plavcima,onda po nama !!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju