Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG (23.04.2010.)
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Hrvoje_40 - 24 Travanj, 2010, 18:05:30 ---makar se ja slažem s time da ni motori ni skuteri ne moraju biti prebučni
tu kod mene znaju proči na motorima uz toliku buku da je to prestrašno :nono:
--- Kraj citata ---
Ma pokraj mene prođu naturpijane honde navecer,a zvuk se cuje na 3km..mene to ne smeta,ali njima policija nis nemoze..
Eee kad cu bit stariji,ne da cu vunu skinut,skinut cu top i gljivurinu stavit,pa nek mi mjere buku
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 24 Travanj, 2010, 17:55:12 ---a kak znaju okretaje ak nema turnić?
--- Kraj citata ---
Omotaju zicu turnica oko kabela svjecice i mjere
--- Citat: Jankkec - 24 Travanj, 2010, 18:04:55 ---Pa mislim da centralna nogara nije obavezna :icon_scratch: ???
--- Kraj citata ---
Ako ih neko misli ometati u mjerenju buke na nacin da nekako onesposobi mjerenje (neispravni turnic, bez nogare ili sa istekanim kabelom svjecice), takvima ce odma skidati tablice i voditi na teh. pregled vjerojatno slep sluzbom o trosku vlasnika vozila.
Ako je ona bila dio serjske opreme, onda je moras imati
ivanm:
znači skidaju plastike od skutera i diraju kablove?
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 24 Travanj, 2010, 18:19:39 ---znači skidaju plastike od skutera i diraju kablove?
--- Kraj citata ---
Ako drugacije ne ide...
Valjda imaju neki sistem da samo naslone sondu ili koji vec bog na kabel pa da ocita impulse bobine. Ovo pisem napamet, ali sigurno imaju neku brzu i efikasnu metodu
ivanm:
moraju imat mehaničara za to..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju