Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG (23.04.2010.)

<< < (25/26) > >>

Nabukodonozor:
.. u subotu u Osijeku palo 17 skutera,a ja roknio na defileu u Vinkovcima ..  :laughing7: :laughing9: :drunken_smilie:

JogFromYamaha:
ma sva ta mjerenja buke su gluposti
ako je 93 dopusteno a 96 se kao tolerira
nek mi drot pokaze jedan harley koji bu to presel
harley ima homologaciju na 114 dB ko i reinhard pipes koji s njima dolazi i producira 117 dB
i to iz tvornice bajk

ma svaka kosilica ti producira 96dB-a

ljudi nemaju posla, gladni su i u brigama nitko nemoze dobit gospodarstvo s propisima na zelenu granu a oni se
sad svadaju tu oko decibelaze. Pa to su seljacine, a kaj je s ktm-om i slicnim.
Ti zakoni su glupost
ja imam homologaciju za svoj spuh na 50cc za 83dB na 3750 obrtaja
i kakve to ima veze ako se kre mene vozi tip s harlijem ili ktm koji je puno puno glasniji od mene
hocu vidjet harlija s 93dB-a kojemu je zvuk i buka 99% razloga zasto ga ljudi kupuju.
ma opet samo glupost za mrsavljenje novcanika

SlowRider:

--- Citat: mrcina - 20 Srpanj, 2010, 23:21:42 ---i jesi prošao ili su ti skinuli table

--- Kraj citata ---

nasao sam nekoga tko ima fonometar, pa eto iz znatizelje da vidim: http://hr.pce-group.com/tehnicki-podaci/AAslike/fonometarpce318001.jpg

funkyzg26:
ma seru g#vn# treba državi para koje je pokrala ova hdzeova vlada i još ih krade ,sad jebu građane koji jedva spajaju kraj s krajem di ide ova zemlja to nema nigdje samo u hrvatskoj ,pola policije narkomani dileri lopovi tuku ubijaju lome ruke noge i nikom ništa sve se prikrije i kak onda očekuju da mi poštivamo zakone treba ič u prosvijede što se tiče zakona o oružju i svi se trebamo naoružat ko u americi jel kak je krenulo trebat če mo se branit od ljudi koji bi nas trebali štititi

zL!Ko:

--- Citat: funkyzg26 - 21 Srpanj, 2010, 13:59:48 ---ma seru g#vn# treba državi para koje je pokrala ova hdzeova vlada i još ih krade ,sad jebu građane koji jedva spajaju kraj s krajem di ide ova zemlja to nema nigdje samo u hrvatskoj ,pola policije narkomani dileri lopovi tuku ubijaju lome ruke noge i nikom ništa sve se prikrije i kak onda očekuju da mi poštivamo zakone treba ič u prosvijede što se tiče zakona o oružju i svi se trebamo naoružat ko u americi jel kak je krenulo trebat če mo se branit od ljudi koji bi nas trebali štititi

--- Kraj citata ---

potpis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju