Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar

<< < (5/20) > >>

pralas:
normalan smjesa je boje kava sive,ako je prebijela onda je siromasna ova je tamija.. :icon_thumright:

MIKSETA:

--- Citat: ivan pralas - 26 Travanj, 2010, 00:57:50 ---nezz kako na cpi-u ali moj nije pasao na saraf tamo kod ventilatora drzi jedan saraf a drugi nmg zasarafiti previsoko je,ova ostala dva pasu bez problema...skut ce ti se preporoditi :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ima Giannelli Extra bas za CPI ja imam takav pase na saraf  :icon_biggrin:

Aleks:

--- Citat: ul71m0 - 26 Travanj, 2010, 00:54:26 ---Ja ga josh nisam stavio, kontam da ce u utorak sve stici pa da montiram, samo ja sam rolnice porucio 3.7g :P Pisem ovde sta i kako kad sve sklopim, ne znam dal ce biti drkanja oko nosaca spuha ili pase saf na saf :P

--- Kraj citata ---

Ako si uzeo auspuh BAŠ za CPI, onda paše na šaraf, ako ne, onda ćeš morat kemijat oko nosača. Em što nije iste dužine kao na minarelliju, em što je malo zakrivljen.

A što se tiče rolica, nemožeš usporedjivat težine rolina od TGB-a i CPI-ja, to su 2 razlicita variomata. Ove 3.7 bi trebale bit odlicne, vidjet ces.

zikihos:
i koliko vasi CPI skuteri idu po satu?

meni je sa serijskim auspuhom isao do one oznake MPH,
moram vidit koliko mi ide sada s RS-om jer moram kmh
sajlu stavit, stara je pukla.

MIKSETA:

--- Citat: zikihos - 26 Travanj, 2010, 19:40:53 ---i koliko vasi CPI skuteri idu po satu?

meni je sa serijskim auspuhom isao do one oznake MPH,
moram vidit koliko mi ide sada s RS-om jer moram kmh
sajlu stavit, stara je pukla.

--- Kraj citata ---
Ja trenutno imam problem sa krajnom od kad sam stavio multivar  :confused5: ide mi 60 max a prije je isao 80 sa originalnim vario ali sada se konsultujem sa aleks da nadjem resenje :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju