Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar

<< < (4/20) > >>

ul71m0:

--- Citat: ivan pralas - 26 Travanj, 2010, 00:34:22 ---dobra je smjesa,malo bogatija...bolje da je bogata nego siromasna smjesa,od siromasne ti moze cilindar zaribat...

--- Kraj citata ---
Pa to i ja kontam, kako ti se ponasa taj spuh, jesi zadovoljan sa njim, koje si rolnice stavio i dobijaju li se uz njega neke ?

pralas:
 :)vidim da imamo isti spuh...ja sam prezadovoljan,uz njega nisam dobio nista ali sam stavio 7gr rolice i 15% tvrde federe kvacila...za sad je sve 5 ubrzanje se popravilo zvuk je odlican i malo sam na krajnjoj dobio...ti?

ul71m0:
Ja ga josh nisam stavio, kontam da ce u utorak sve stici pa da montiram, samo ja sam rolnice porucio 3.7g :P Pisem ovde sta i kako kad sve sklopim, ne znam dal ce biti drkanja oko nosaca spuha ili pase saf na saf :P

pralas:
nezz kako na cpi-u ali moj nije pasao na saraf tamo kod ventilatora drzi jedan saraf a drugi nmg zasarafiti previsoko je,ova ostala dva pasu bez problema...skut ce ti se preporoditi :icon_thumright:

wonderkid:

--- Citat: ivan pralas - 26 Travanj, 2010, 00:34:22 ---dobra je smjesa,malo bogatija...bolje da je bogata nego siromasna smjesa,od siromasne ti moze cilindar zaribat...

--- Kraj citata ---
ovo meni definitivno ne lici na bogatiju smjesu,to je malo presiromasna smjera prije nego prebogata

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju