Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Novi runner???
pazdrkan:
--- Citat: king_zvona - 25 Travanj, 2010, 23:54:28 ---moj runner je do 6500km tri puta zaribo, a kupi ga novog..... :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
kako si to uspio napravit?
nrg extreme:
--- Citat: stefek - 26 Travanj, 2010, 11:49:06 ---neznam koi k**ra* ljevate vodu u novi motor pa se smrzne prek zime i onda se čude kaj uđe voda u cilindar i sjebe...j#bote ak pljuneš 20 illjada kuna za novi skuter daj si onda kupi antifriz i čaos.
a ovo za skidanje guma nadam se da se zaebava ovaj nrg extreme ak ne onda lolek...a vi koi se pravite pametni i pišete da nekaj sječe i vari ono katastrofa....spamer do spamera.
--- Kraj citata ---
Naravno da se zaj kad padobranac lupa da se ne može skinit zadnja guma na runneru,pretpostavljam da se zajebava
jer od kad se registriro jučer imo je proser do prosera u postovima pa se da zaklučit da je to neka zeka peka. :dontknow:
No nebi se čudio da je ozbiljan jer su svemir i ljudska glupost beskonačni,no za svemir nije sigurno. :laughing7:
ivanm:
Necete vjerovat al znam neke likove iz dalmacije koji ni neznaju sto je to antifriz.
nrg extreme:
--- Citat: ivanm - 26 Travanj, 2010, 17:18:04 ---Necete vjerovat al znam neke likove iz dalmacije koji ni neznaju sto je to antifriz.
--- Kraj citata ---
Ma dobro ako ga ne zanima ne moram ni znat ajde,ma da neke općenite stvari bi se morale znat,no dobro.
Ali ovaj jučer uleti sa spikom da sve zna i da se njega sve živo pita što ne znamo jer je rastavio pun k**** motora
(ima post u predstavljanju ko ne vjeruje),da bi zatim provalio da se ne može skinit guma na runneru. ::)
Ko je tu lud? :confused5: :confused5:
zipst:
--- Citat: ivanm - 26 Travanj, 2010, 17:18:04 ---Necete vjerovat al znam neke likove iz dalmacije koji ni neznaju sto je to antifriz.
--- Kraj citata ---
je, znan i ja jednoga, al je zato ove zime sazna sta je novi cilindar :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju