Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Novi runner???
nrg extreme:
--- Citat: anto.ilic100 - 26 Travanj, 2010, 00:38:59 ---šta ti je kako ćeš prominit gume na skuteru
nemore se skinit guma na gileri smeta auspuh jesi ti normalan :dontknow: ???
--- Kraj citata ---
Pa šta ne znaš kako se mijenja guma zadnja. :angry7:
Odsječeš auspuh odma na izlazu s grane i na nosačima ga isto odsejčeš
skineš felgu(bušilicom provrtiš šarafe pa kasnije staviš sa maticama)i zavariš to nazad. :icon_thumright:
zokizo:
--- Citat: anto.ilic100 - 26 Travanj, 2010, 00:38:59 ---šta ti je kako ćeš prominit gume na skuteru
nemore se skinit guma na gileri smeta auspuh jesi ti normalan :dontknow: ???
--- Kraj citata ---
ahaaaaa ti pricas o runneru krivo ja skuzio
gumu promijenis tako da tamo di ti se spaja auspuh na masinu imas 2 vide
to prepilis (dok pilis zaljevaj sa vodom jer se jako grije pa da ne sjebes i masinu) onda
skines auspuh i kad promijenis gumu stavis samo nove vide
ja sam tako vec 2 puta promijenio gume,,nije bed 20 min posla za skinut gume
javi kad budes to mijenjao i dali ti bolje ide skut sa novim gumama :icon_thumright:
PanTheR_oo7:
--- Citat: zokizo - 26 Travanj, 2010, 00:55:28 ---ahaaaaa ti pricas o runneru krivo ja skuzio
gumu promijenis tako da tamo di ti se spaja auspuh na masinu imas 2 vide
to prepilis (dok pilis zaljevaj sa vodom jer se jako grije pa da ne sjebes i masinu) onda
skines auspuh i kad promijenis gumu stavis samo nove vide
ja sam tako vec 2 puta promijenio gume,,nije bed 20 min posla za skinut gume
javi kad budes to mijenjao i dali ti bolje ide skut sa novim gumama :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zaboravio si reci da prije rezanja spuha na grani, mora voziti jedno 10ak km full gas da bi se grana "malo" zagrijala, jer spuh mora biti vreo dok se bude pilio :)
zokizo:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 26 Travanj, 2010, 01:28:53 ---Zaboravio si reci da prije rezanja spuha na grani, mora voziti jedno 10ak km full gas da bi se grana "malo" zagrijala, jer spuh mora biti vreo dok se bude pilio :)
--- Kraj citata ---
moja greska zaboravio ja :drunken_smilie: :happy6:
steeef:
neznam koi k**ra* ljevate vodu u novi motor pa se smrzne prek zime i onda se čude kaj uđe voda u cilindar i sjebe...j#bote ak pljuneš 20 illjada kuna za novi skuter daj si onda kupi antifriz i čaos.
a ovo za skidanje guma nadam se da se zaebava ovaj nrg extreme ak ne onda lolek...a vi koi se pravite pametni i pišete da nekaj sječe i vari ono katastrofa....spamer do spamera.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju