Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF3 LC

<< < (3/16) > >>

zox036:
Imam Polini plavu centralnu ali sve je lepo nastelovano.Mozda se nisam lepo izrazio ili ti lepo objasnio na satu su ostale znaci najvece vrednosti koje su postignute neke od njih su ostale jos dok se stelovao prenos i dok se sredjivalo auspuh posto je skracen(Yasuni nije bio namenski za SF3 nego za Minareli masine) tako da taj podatak o max.broju obrataja netreba uzeti u obzir nego vec onaj koji se pojavljuje u toku voznje a to je 10000 o/min i nespada vise od 50 o/min zavisno od vetra a zna da spadne i vise ako naidjem na neku uzbrdicu.

ivanm:
Aha, super. Takav bi ja trebao u biti feder a imam bijeli, tvrdji. Btw jedan sf koji s pravom nosi to ime.

walkay:
Jako mi se svida skuter, svaka cast, jako lijepo si ga sredio! Jedino mi ne svidaju naljepnice sto si stavio, a prednju felgu mogao bi ostaviti kako je, fora...!  :icon_thumright:

zox036:
@ivann Polini plava je tvrdja od bele za 20% koliko se secam :icon_scratch:
@walkay Felna ostaje kako jeste i meni se tako svidja ;D
a sto se tice nalepnica videcu mozda ih i skinem.

doritos:
stavi neke bolje celjusti, ove kak sam skuzio zgledaju ko na nekom kinezu kopija :dontknow:

daj rokni neki high end na tog francuza/kineza i pun gass pod 45 stupnjeva ga smotaj... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju