Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja prvog skutera - savjet

<< < (7/8) > >>

nimo:

--- Citat: robert - 19 Kolovoz, 2007, 14:56:31 ---prvi servis koji je nakon 300km kosta 250 kuna,
i promjenu svecicu, filter za gorivo i ulje za mjenjac!

AUTO PRO CENTAR D.O.O.
Dr. Ivana Novaka 10
40000 Čakovec

Tel: 040/391 628       

SB-CENTAR D.O.O.
Svetojelenska cesta 13
PRIBISLAVEC - 40000 Čakovec

Tel: 040/310-586

--- Kraj citata ---

Tu moram komentirati da sam danas bio u AUTO PRO CENTAR i da više nemaju Lunu skutere, već neke Raver. Veli tip da je to slično. Cijena je oko 7500 za taj neki model. Zna što kaj o tim skuterima?
Čudno da nemaju Lunu iako su navedeni kao ovlašteni projavatelji na sajtu Beta Moto.
Bio i kod SB-CENTAR, cijena za Luna 50 Vision 8000, a za Black edition 8500.
Iako mi i Caper za ravnih 5000 nije loš za po gradu.

pitaNS:
ja ne mogu naći slike tog caper-a uopšte, daj stavi neku ako imaš da vidimo!!!

marko.p:

--- Citat: roby44 - 20 Kolovoz, 2007, 11:23:36 ---
--- Citat: speedfight - 20 Kolovoz, 2007, 11:06:08 ---jasno mi je da za to love nema bolje....ali opet nije ta luna bog i batina kaka se priča

--- Kraj citata ---

niko ni ne kaze da je bog i batina, trenutno je najisplativiji novi skuter u toj klasi.

--- Kraj citata ---
jel tko malo razmislio kaj će biti s tim skuterom nakon 30 000 km....vozio sam jednu koja ima 2 000 km i imala je lošije vozne osobine neko moj peugeot(nije neka marka) koji ima 19 000 km...

nimo:

--- Citat: pitaNS - 20 Kolovoz, 2007, 13:37:58 ---ja ne mogu naći slike tog caper-a uopšte, daj stavi neku ako imaš da vidimo!!!

--- Kraj citata ---

http://www.beta-moto.hr/skuteri/beta_moto_skuteri_luna_50_caper_skuter.html

BunnyRabbit:
Neki Kymco? Puno su niže cijene od onih razvikanih talijana. Agility za nekih 8500 kn. Malo viša cijene od Lune, ali puuuno veća pouzdanost. Osobno imam Vitality i nakon 10000 km još uvijek nikakvih problema ni promijenjenih dijelova. I šta je najvažnije, neznam kako je kod Lune, ali moj ima snage da će bez problema svuda ići sa dvije osobe sa normalnom brzinom (napomena za sve ljubitelje talijana da pod normalnom brzinom mislim možda do max 5 km/h manje od skutera koji dođe 17000+ kn). Moj savjet - Kymco. Pouzdano-provjereno-povoljno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju