Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja prvog skutera - savjet

(1/8) > >>

nimo:
Dakle, kupujem prvi skuter, prvenstveno namijenjen gradskoj vožnji, jer me ovaj promet ubija u pojam, a da ne pričam o posjetima benzinskoj.
Proučio sam net, obišao lokalne dućane s moto opremom, i uzeo bih nešto do 10000 kuna. E sad, dal uzeti neki jeftiniji skuter, u stilu baotian, luna...ili neki od poznatijih i skupljih imena u stilu peugeot, piaggio, itd...
Sumljivač sam prema jeftinijim skuterima, ali opet dok gledam da će mi trebat za vožnju po gradu, laganini....ne znam, molim savjete, realne...

Thx

roby44:
svi ce ti rec uzmi nesto rabljeno poznate marke. e pa ak imas od nekog poznatog kupit, kupi.
osim toga, ni ova visa klasa kineza nije tako losa, ima ih dosta po forumu pa ljudi nemaju problema i voze se, tako da ti i to bude opcija.

marko.p:
ako ti se jako ne žuri pričekaj zimu,biti će jeftinije i poznate marke....recimo prošlu zimu ti je speed fight 2 koštao 12.200 kn,sad će biti još jeftiniji jer je ova zadnja godina proizvodnje tog modela...

eladio:
ako, AKO ,  :toothy3: , taj novi zakon "iznenadi" i bude se vozilo s B kategorijom i 125ccm , moglo bi biti interesantno i pogledati 125ccm  :toothy11:

robert:
ja bi ti preporucio LUNA 50 VISION kosta nekih 7500 kn!
i ja sam sebi kupio prvi skuter prije nekih mjesec dana!
ja sam zadovoljan! ne trosi puno, jest da je glasnia od njezinog manjeg brata (LUNA 50 CAPER)  ali je za mene puno ljepsa i u svakom slucaju brza!

http://www.beta-moto.hr/index.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju