Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja prvog skutera - savjet

<< < (5/8) > >>

roby44:

--- Citat: speedfight - 19 Kolovoz, 2007, 14:07:50 ---ja sam mislio na kichotovu lunu da nevalja zato jer ju je nakon kupnje odma prodao....vozio sam lunu i nikako mi se ne sviđa,kako je mrcina rekao,koliko para toliko muzike....da je ona super koštala bi više...

--- Kraj citata ---

super ti je razmisljanje, znaci sve sto je skupo najbolje je...  :sad3:

kako mrcina kaze, za te novce bolje se ne moze kupit,a da je novo. a ko ima viska para nek kupuje runnere i sl.  svako ima svoj izbor. prozvakana tema i svaki put repriza postova.

ChRiStIaN:
gle...nije luna loš skuter za tu lovu...minus joj su kocnice, svjetla i pretvrd ovjes...za 7500 kuna nes nac nigdje skuter koji je bolji od toga a da je nov...da se razumijemo, a prodo sam zato jer sam mislio uzet auto...na kraju ipak nemrem bez motora...i uzimam nes novo opet...no ovaj puta oko 20000 kuna...i nemojte vi sad MENI stavljat rijeci u usta prije nego kaj kazem svoje misljenje...eto sad ste ga culi, luna nije losa al ima daleko daleko boljih...;)

mrcina:
ovako

dali luna ima svjetla-ima kako svjetle bolje od nekih skupljih da /kratko svijetlo
kočnice  problem pa baš i ne jedino ako nevoziš spidvej.
ovjes tvrd pa to ti je skuter od 7000kn ako hočeš bolji dokupi

daleko boljih ima ali i sa daleko večom cijenom

ChRiStIaN:

--- Citat: mrcina - 19 Kolovoz, 2007, 16:50:47 ---dali luna ima svjetla-ima kako svjetle bolje od nekih skupljih da /kratko svijetlo
--- Kraj citata ---

ima svjetla koja nemos spustit...i kurca vidis po noci...

--- Citat: mrcina - 19 Kolovoz, 2007, 16:50:47 ---kočnice  problem pa baš i ne jedino ako nevoziš spidvej.
--- Kraj citata ---

na servisu su mi potvrdili da zadnju nemozes sredit a prva ne valja kurca...to mi rekli ljudi koji rade u servisu

mrcina:
moš si mislit
sve se da sredit, pa i to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju