Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zaustavila me murija !!!  (Posjeta: 13722 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ratz_hell

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Omiš
  • Moj Skuter: Luna Vision Black Ed
Odg: Zaustavila me murija !!!
« Odgovori #60 : 21 Ožujak, 2010, 12:54:44 »
a bogte koje se vi budale ... ic bjezat policiji riskirat glavu radi mozda 500kn kazne ...nemogu to razumit to nikako ...takvim budalama treba zapalit skutere i vjecno zabranit ikakvo prometalo...

Offline dino_180

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Dubrava city
  • Moj Skuter: Runner vxr200
  • Moja Kaciga: KBC VR2
  • MojSpuh: OEM
« Odgovori #61 : 21 Ožujak, 2010, 13:44:43 »
a bogte koje se vi budale ... ic bjezat policiji riskirat glavu radi mozda 500kn kazne ...nemogu to razumit to nikako ...takvim budalama treba zapalit skutere i vjecno zabranit ikakvo prometalo...
lLOL  kad policajac vidi da ti imaš zrak u glavi i bježiš mu neče ič za tobom.ja sam odgovoran.vozim se odgovorno i ne ganjam se nit ne ugrožavam sebe a kamoli druge.imam ženu i djete i netrebaju mi u životu kazne problemi ili nedaj bože smrt radi motora.ako se dogodi da me neki nadobudni policajac oče zaustavit jer se nemože iskalit na R-ovima ja učinim sve da to ne postigne.a tebi ak se pale skuteri odi ljepo na benzinsku kupi benzina i zapali svoj..   :kvart4:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Runner SP
  • Moja Kaciga: Klapalossi Šljem
  • MojSetup: Malossi Sport
  • MojSpuh: Malossi Mhr Replica
« Odgovori #62 : 21 Ožujak, 2010, 17:19:58 »
drndi i meni danas policia upalila rotaljku, ni slucajno bizat kad e ajmo rec sve legalno  :hmh:

Offline dino_180

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Dubrava city
  • Moj Skuter: Runner vxr200
  • Moja Kaciga: KBC VR2
  • MojSpuh: OEM
« Odgovori #63 : 21 Ožujak, 2010, 19:30:47 »
drndi i meni danas policia upalila rotaljku, ni slucajno bizat kad e ajmo rec sve legalno  :hmh:
u potpunosti si u pravu.i ja imam vozačku i regu i sve al gle...imao sam nepravednih situacija s policijom.policajac me zaustavio na motoru i istukao me.neču u detalje jer se spor još vodi tako da je bolje šutit.uglavnom znam šta pričam i govorim.  :icon_thumright:

Offline ratz_hell

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Omiš
  • Moj Skuter: Luna Vision Black Ed
« Odgovori #64 : 21 Ožujak, 2010, 19:56:37 »
nekazem da su svi panduri upravu jer ih ima previse budala i seljacina i hoce te zajebavat radi svakakvih gluposti i to ima svako normalan zamjera pa i ja dovoljnoi provokacija i stresova imamo u svakodnevnim situacijama bez da te netko prca u glavu jer ti je pregorila pozicija jedna (moj slucaj ;D), al iskreno gledajuci bolje zaustavit mulca od 13 godina na skuteru bez svjetala , stopova ,retrovizora te izlizanih guma kako jurca 100+kmh kroz grad bez kacige , jer ne da ce mulac ubit sebe samo na nekoj kanti nakitanoj nego ce udarit i nekoga neduznog , znate da ima i takvih nadobudnih djecaka po cestama a i na forumu , a nazalost i po crnim kronikama, i kad policajac presretne nekog takvog mulca i zaustavi ga i napise mu i kaznu i zabranu upravljanja , zar zbilja mislite da ce mu roditelji ikad vise dopustit sjest na motor , a sto se R ova tice vjerujem da se sigurnije vozit 200kmh na R-u nego 100 na skuteru od 50ccm, iako nazalst takva nam je nacija da vlasnici takvih jakih motora zloupotrebljavaju tu snagu i misle da su iznad zakona... zato svako toliko ih citam po osmrtnicama i po crnim kronikama...nazalost mozdajesu brzi od pandura kojima se neda riskirat svoju glavu da bi njihovu spasili , al izazivanje vraga ce urodit prije li kasnije plodom...
« Zadnja izmjena: 21 Ožujak, 2010, 20:00:54 ratz_hell »

Offline bijesna glista

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Republika Vi
  • Moj Skuter: Runner4ever
  • Moja Kaciga: ispod sica
  • MojSetup: -a
  • MojSpuh: nemam auspuh
« Odgovori #65 : 14 Travanj, 2010, 04:05:44 »
moje mišljenje je da te trebaju kaznit što žešće i zabranu vožnje do penzije. radi takvih kao ti smo mi svi ostali nahebali, jer nas kontroliraju radi sumnje da vozimo kao ti bez vozačke, rege itd...! i onda ako je kod nas sve u redu prcaju nas radi sitnica.

Ovo DEBELO potpisujem.........
Op mala mic imam novi bic sjedni mi na sic ako neceš onda šic.

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #66 : 17 Travanj, 2010, 17:52:17 »
upravo i mene zaustavili... slikali, i fala kur*u da sam znao da su tamo pa sam pustio gas... kaze tip, vozacku, prometnu... ja dam, ovaj zacas vratio i cao  :icon_thumright:
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
« Odgovori #67 : 17 Travanj, 2010, 18:16:39 »
nekazem da su svi panduri upravu jer ih ima previse budala i seljacina i hoce te zajebavat radi svakakvih gluposti i to ima svako normalan zamjera pa i ja dovoljnoi provokacija i stresova imamo u svakodnevnim situacijama bez da te netko prca u glavu jer ti je pregorila pozicija jedna (moj slucaj ;D), al iskreno gledajuci bolje zaustavit mulca od 13 godina na skuteru bez svjetala , stopova ,retrovizora te izlizanih guma kako jurca 100+kmh kroz grad bez kacige , jer ne da ce mulac ubit sebe samo na nekoj kanti nakitanoj nego ce udarit i nekoga neduznog , znate da ima i takvih nadobudnih djecaka po cestama a i na forumu , a nazalost i po crnim kronikama, i kad policajac presretne nekog takvog mulca i zaustavi ga i napise mu i kaznu i zabranu upravljanja , zar zbilja mislite da ce mu roditelji ikad vise dopustit sjest na motor , a sto se R ova tice vjerujem da se sigurnije vozit 200kmh na R-u nego 100 na skuteru od 50ccm, iako nazalst takva nam je nacija da vlasnici takvih jakih motora zloupotrebljavaju tu snagu i misle da su iznad zakona... zato svako toliko ih citam po osmrtnicama i po crnim kronikama...nazalost mozdajesu brzi od pandura kojima se neda riskirat svoju glavu da bi njihovu spasili , al izazivanje vraga ce urodit prije li kasnije plodom...
potpisujem  :notworthy:
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)