Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR MINARELLI

<< < (53/86) > >>

igor.sb:
jel to cameo salje okolo ppove da se odgovara na temu  :laughing7: :laughing7:

et gami je bio brzi

da nadodam, odnesi taj cilindar kod trkulje i neg ti kad cijelog premjeri, da nije ovalan malo

cameosb:
ma nakon 5000 sve je moguće, najbolje promijenit kad je vec dolje, brtve za glavu imam nove
gorivo nisam promijenio, kad stavim karike ću, jel ima tu neke filozofije za stavit karike, klip navuć u cilindar i stavit glavu?
igore bokte kako ne bi 100 miljona ljudi a nitko neće odgovorit, ja na mukama, nadam se da je bio falsh i da zbog prirubnice trokira, falsh, mješavina nadam se da je do toga jer sa strujom ne znam sta bi vise, zice su spojene sve nove, cdi cu samo pustit da se osuše kablovi i imam 2..probat iskru da vidim i to je to, ne vjerujem ni da se samo zakrenuo kut paljenja jer nije prčkano

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

igor.sb:
zast si uvjeren da to ima 4tkm  :dontknow:, zato sto je vlasnik prije tebe tako rekao lol, on kaze ono sto ti zelis cut

a s druge strane, ko zna i kako je honovo na 1. spec, mos ti u startu imat nepravino ishonovan cil

a taj natopljeni kabal mi nije jasan, odakle se natopilo ?

nema filozofije za vracanje, jedna karika druga, pazit da ih ne pokidas, tolki maler valjd nes bit, nauljis klip karike, cilindar, stisnes karike da se skupe na pinu na klipu. navuces cilindar na gornju, pa na donju, nista na silu i nabijes do kraja, glavu, stegnes i bok

gokiSP:
I po mogućnosti nemoj rastegnut karike  :toothy11:

Igore, honanjem se ne radi specijala  :angry7:

cameosb:
a prvo je bio reko 1000km pa 4 5, a sad da je i brušeno krivo nisam tolki srećković, nije ni meni jasno za taj kabal al eto
valjda neću nista sjebat dok budem  sastavljao

jebat ga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju