Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR MINARELLI

<< < (52/86) > >>

cameosb:
skinuo sam blok dolje
prvo vidim prirubnica nije skroz zasarafljena, ajd ok
zatim pogledam cdi a ono kabal koji vodi do njega natopljen uljem, pola deci iscurilo, sad je na susenju
skinem blok dolje i stavim stare karike, sad dali je ovoliki zazor ok ne znam, ali evo ga

riseva nema, ali na klipu ima garezi pun k**ra*

i onda vidim ovo, unutar cilindra, bloka, tj na spoju, prljavstine dosta, evo slika

odmah na spoju s cilindrom dolje ima prljavstine i masnog i ulja

kako je to zavrsilo tu ne znam

skinuo sam i uljnu pumpu ali sto sad s tom rupom? dali moze ostati tako ili sta?

karike stizu u srijedu jer se sutra ne radi

Nabukodonozor:
.. evo noćas završio onog diteca,pali ko puška ..

bio je na servisu evo grešaka servisera koje su usljedile pa te možda navede na neki put:

1. stavljan je novi klip i karike,cilindar je imao previše lufta,slaba kompresija   :confused5: ..
   2. kada su mijenjali klip i karike ostavili su stare brtve  :redface:
   3. umjesto visokotlačnih crijeva stavili su obićna za gorivo i to fi8mm ?! koja bi se vremenom napirila i pukla
      to se ne odnosi na tvoj,al ditecu je jako važno ..
   4. kada su mijenjali svjećicu ufušarili su ju unutra pod krivim kutom i sdrkali navoj ..  ???
   5. i još dosta toga ..

što se tvoga tiće:
   obavezno nove brtve,probaj staviti sve novo klip,karike i cilindar
   možda ima lokera pa ti nema dobru kompresiju ..

cameosb:
nemam ja lokera na radilici ni milimetra, a karike će se stavit nove tako da je kompresija rješena onda

cameosb:
jel ima ovdje tko da moze odgovoriti?

gumy:
uzmi listiće i izmjeri zazor karika, do nekih 0.7 0.8 mm je ok, sve preko toga je već potrošeno
brtve stavi nove
uljnu kad skineš poskidaj sve s osovine radilice, začepi rupu na karbu i to je to
jesi promjenio gorivo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju