Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko zmigavaca

<< < (4/9) > >>

mrcina:
blento blento blentone žarulje od 12v za auto i skuter su iste.

jjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj što ja  moram izučavati.

igore koliko godina imaš da izvaljuješ ovakve gluposti

--- Citat: igor.sb - 19 Kolovoz, 2007, 13:14:56 ---ili da nađem od auta koji ima isto 10w, pa bi to onda bilo uredu...jel tako????

ne sviđaju mi se ledice, stas  :dontknow:

--- Kraj citata ---

igor.sb:

--- Citat: mrcina - 19 Kolovoz, 2007, 13:54:11 ---blento blento blentone žarulje od 12v za auto i skuter su iste.

jjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj što ja  moram izučavati.

igore koliko godina imaš da izvaljuješ ovakve gluposti

--- Citat: igor.sb - 19 Kolovoz, 2007, 13:14:56 ---ili da nađem od auta koji ima isto 10w, pa bi to onda bilo uredu...jel tako????

ne sviđaju mi se ledice, stas  :dontknow:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

koiko god tolike i gluposti

ne kuzim nista, mos ti meni pricati sta hoces

znam da rade na 12v

al pitam ako stavim tj. nađem od auta neke zarulje od 10w, da li ce to normalno raditi, po meni bi trebalo...po nekoj logici

ne kuzim sta je tu blentavo

i nije mi jasno kako je PALCU sa istim tim zmigavcima blinkalo ko blesavo, a kod nas sporije, duplo, ili samo svijetlilo

jel to imam kakve veze s relejom ili s cim????

mrcina:
žarulje za auto i skuter su iste osim onih iz teške prošlosti kad su skuteri imali 6volti napon a ne kao danas 12v

igor.sb:

--- Citat: mrcina - 19 Kolovoz, 2007, 16:53:42 ---žarulje za auto i skuter su iste osim onih iz teške prošlosti kad su skuteri imali 6volti napon a ne kao danas 12v

--- Kraj citata ---

i sta sad???

odlicno gdje tu odgovor na pitanje

ajmo ispocetka

bocni zmigavci od auta su snage 5w, za skuter 10w, i jel to razlog sto si ne pasu

ajd jednostavno odgovori sta da ja napravim da zmigavci bocni s auta rade normalno, bez mjenjanja releja

Punisher:

--- Citat: igor.sb - 19 Kolovoz, 2007, 17:04:53 ---
--- Citat: mrcina - 19 Kolovoz, 2007, 16:53:42 ---žarulje za auto i skuter su iste osim onih iz teške prošlosti kad su skuteri imali 6volti napon a ne kao danas 12v

--- Kraj citata ---

i sta sad???

odlicno gdje tu odgovor na pitanje

ajmo ispocetka

bocni zmigavci od auta su snage 5w, za skuter 10w, i jel to razlog sto si ne pasu

ajd jednostavno odgovori sta da ja napravim da zmigavci bocni s auta rade normalno, bez mjenjanja releja

--- Kraj citata ---
Probaj nabaviti druge žarulje iste snage pa ćeš vidjeti... inače snaga žarulja ne može ni na koji način utjecati na brzinu blinkanja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju