Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...jel ja njega mogu samo stavit onako tj nataknut ili je bolje da ga prvo namazem...
...usisna lamela..imam karbonsku neku polinijevu...znam da ono metalna kad ode moze sjebat klip i to...zanima me hocul sta dobit ako je zamjenim sem sigurnosti
pa da ima on rijeseno dovodjenje zraka u deklo ali eto opet nedovoljno ...jer svi se se na runnerima i nrg zale da motor puno oslabi kad se ugrije....a i sam osjetim to...izgubi 30% sigurno snage i svega...
Citat: Rossi - 18 Kolovoz, 2007, 16:39:06pa da ima on rijeseno dovodjenje zraka u deklo ali eto opet nedovoljno ...jer svi se se na runnerima i nrg zale da motor puno oslabi kad se ugrije....a i sam osjetim to...izgubi 30% sigurno snage i svega...potpis, izgubi se i to dosta.al zato kevlar majka, meni kad se motor i ugrijo ide koda je hladan sa kevlarom.
Citat: P.A.L.A.C - 18 Kolovoz, 2007, 18:42:55Citat: Rossi - 18 Kolovoz, 2007, 16:39:06pa da ima on rijeseno dovodjenje zraka u deklo ali eto opet nedovoljno ...jer svi se se na runnerima i nrg zale da motor puno oslabi kad se ugrije....a i sam osjetim to...izgubi 30% sigurno snage i svega...potpis, izgubi se i to dosta.al zato kevlar majka, meni kad se motor i ugrijo ide koda je hladan sa kevlarom. i moj scut se hebeno grije i od kad sam ga kupio razmišljam o kelvaru i uskoro ce gore Ja na svom deklu imam jos jedan orugli plasticni i spod kojeg je spuzva koju cu odstranit da zrak ima bolji protok rupa je 1X5 cm otprilike i mislim da ce to bit vise nego dovoljno