Tehnički kutak > Tuning skutera

U startu na zadnji- kako postići?

<< < (10/11) > >>

CoK:
Ja bih rekao da veliku ulogu igra kvacilo pri tome. Ako ferode nisu kvalitetne ili ne nesjedaju cijelom povrsinom nemoze se prenijet toliko snage na kotac. Ista stvar ako proklizuju   :dontknow:

Kemo_nrg:

--- Citat: Ive_MHR - 02 Svibanj, 2010, 12:54:28 ---jbt pia original sa arowom me cuka gore a ti sa kitom se tu jebes, i promjeni si sustice pod obavezno, rokni zute gore i da vidis veselja na startu  :toothy9:

--- Kraj citata ---

omfg,citaj malo,  zuti su vec na motoru i nista od starta, povuce kako treba tek na 5km/h otprilike , sto znaci da moraju tvrdji ici jos

--- Citat: vanjossi - 30 Travanj, 2010, 12:42:09 ---i sa tim žutim ne kreće dobro?
koju imaš centralnu šuštu?

--- Kraj citata ---
nekrece dobro, centralni je bijeli malossi al stavicu ljubicasti ili org dok naletim negdje da kupim

walkay:
Probaj Malossi ljubicasti centralni, trebao bi bit ok!

Drnda:
samo cu reci ovo, u mene zx, sport ac kit i 19 karb, plavi federi na serijskome kuplungu, serijsko zvono i vario, zaglavilo mi na pola gasa i ja na kurblu kresnem i skut se sam propne na zadnji i 10 metara tako vozi i zabio se u zid  te se odbio metar i pol od njega.. jel onda se moze reci da skut ima start na zadnjem  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
naravno uz takve startove je potrebno ravnanje nosaca koji tek slijede..  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Ive_MHR:
nisan procito al taj bjeli centralni baci u pm, ako nades di plavi probaj da vidis tek kako je taj tvrd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju