Tehnički kutak > Tuning skutera

U startu na zadnji- kako postići?

<< < (9/11) > >>

CoK:
Minarelli serijski dize,i sa blokadama i bez,tak da s tim forama zajebite. O piaggiu je rijec ovdje

--- Citat: Kemo_nrg - 29 Travanj, 2010, 22:30:52 ---omg sta ce mi bijeli ?  a to za polutke neznam ni kolko treba biti masti

--- Kraj citata ---
Kolko da stavis stavis,visak ce svejedno otic unutar polutki

vanjossi:

--- Citat: Kemo_nrg - 29 Travanj, 2010, 22:30:52 ---omg sta ce mi bijeli ?  a to za polutke neznam ni kolko treba biti masti

--- Kraj citata ---
pa imaš crne, bijele, i žute iz malossi pakiranja za original kvačilo piaggio 50, žute su najtvrđe i one su za midrace i jači base
polutke trebaju biti dobro namašćene, ako imaš puno km-a i nitko to nije provjeravao bolje je provjeriti

Kemo_nrg:

--- Citat: vanjossi - 30 Travanj, 2010, 05:21:01 ---pa imaš crne, bijele, i žute iz malossi pakiranja za original kvačilo piaggio 50, žute su najtvrđe i one su za midrace i jači base
polutke trebaju biti dobro namašćene, ako imaš puno km-a i nitko to nije provjeravao bolje je provjeriti

--- Kraj citata ---
nije u mene orginal kvacilo vec je fly, a sad su zuti federi iz malossi sport pakiranja, uzecu i one mhr pa cu onda vidit koje da stavim

vanjossi:
i sa tim žutim ne kreće dobro?
koju imaš centralnu šuštu?

Ive_MHR:
jbt pia original sa arowom me cuka gore a ti sa kitom se tu jebes, i promjeni si sustice pod obavezno, rokni zute gore i da vidis veselja na startu  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju