Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blokovi sp180-plastificiranje???
te-te-ac:
sinko .. shvati da ti nije sudeno imat skuter kakav zelis.. ::) :toothy12: koliko god ulagao para ..koliko god se trudio .. koliko god bio dobar i pristojan.. uvjek ce te se jebat ::) žalim te.. nemas srece di god se krenes.. ja u pičilo zvao dobio sve uvijek sta sam trebao.. ti zoves nema ::)
divim ti se strpljenju i svemu sto jos uvijek imas zelje oko madafaking skuta.. da mene tak nest počne jebat vec bi bilo u ozonu .. lagano kroz dim ..
sretno s slaganje aeroxa ..nadam se da ce vidit cestu.. prije apokalipse (2012) :glasses9:
aeroxtuning:
Zvao sam prije cca 2 mjeseca..... Bitno je da samo makina osnovno bude sastavljena i da Bogus napravi nosac,stvar je riješena,kasnije je samo pitanje novaca,pa da ću još ulupat 20000 eura,bit će gotov,eto :icon_thumright:
CoK:
--- Citat: aeroxtuning - 20 Travanj, 2010, 01:26:07 ---Zvao sam prije cca 2 mjeseca..... Bitno je da samo makina osnovno bude sastavljena i da Bogus napravi nosac,stvar je riješena,kasnije je samo pitanje novaca,pa da ću još ulupat 20000 eura,bit će gotov,eto :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eVra :glasses9:
aeroxtuning:
--- Citat: CoK - 20 Travanj, 2010, 01:27:38 ---eVra :glasses9:
--- Kraj citata ---
tetka iz Njemačke govori "ojra" ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju