Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blokovi sp180-plastificiranje???

<< < (4/4)

te-te-ac:
sinko .. shvati da ti nije sudeno imat skuter kakav zelis..  ::) :toothy12: koliko god ulagao para ..koliko god se trudio .. koliko god bio dobar i pristojan.. uvjek ce te se jebat  ::) žalim te.. nemas srece di god se krenes.. ja u pičilo zvao dobio sve uvijek sta sam trebao.. ti zoves nema  ::)

divim ti se strpljenju i svemu sto jos uvijek imas zelje oko madafaking skuta.. da mene tak nest počne jebat vec bi bilo u ozonu .. lagano kroz dim ..

sretno s slaganje aeroxa ..nadam se da ce vidit cestu.. prije apokalipse (2012)  :glasses9:

aeroxtuning:
Zvao sam prije cca 2 mjeseca..... Bitno je da samo makina osnovno bude sastavljena i da Bogus napravi nosac,stvar je riješena,kasnije je samo pitanje novaca,pa da ću još ulupat 20000 eura,bit će gotov,eto  :icon_thumright:

CoK:

--- Citat: aeroxtuning - 20 Travanj, 2010, 01:26:07 ---Zvao sam prije cca 2 mjeseca..... Bitno je da samo makina osnovno bude sastavljena i da Bogus napravi nosac,stvar je riješena,kasnije je samo pitanje novaca,pa da ću još ulupat 20000 eura,bit će gotov,eto  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
eVra   :glasses9:

aeroxtuning:

--- Citat: CoK - 20 Travanj, 2010, 01:27:38 ---eVra   :glasses9:

--- Kraj citata ---

tetka iz Njemačke govori "ojra"   ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju