Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blokovi sp180-plastificiranje???
te-te-ac:
--- Citat: aeroxtuning - 20 Travanj, 2010, 00:54:58 ---Znam je#em ti,ali di ću kupit lezajeve te za getribu sp-a,vidiš da nemam di kupit semeringe za vilice roxa......zar se se to kod sp-a jednostavno skida?nisam nikad skidao niti postavljao lezajeve u getribi,kaže black da treba poseban alat za to izvadit i stavit...... :dontknow:
--- Kraj citata ---
www.yamaha-piccilo.hr
CoK:
Treba da,za iglicaste,za ove druge ne (iako ima alat i za to). Jbt kupit cemo ovdje i poslat ti,imam i racun negdje brijem; u lagerosu 23% popusta i kuri te bolac :icon_thumright:
aeroxtuning:
Onda ću ja sve pocupat van,nedao Bog da ne bude lezajeva,a i neće jer sam ja inače proklet..... :toothy9:
--- Citat: te-te-ac - 20 Travanj, 2010, 01:03:03 ---www.yamaha-piccilo.hr
--- Kraj citata ---
nisu ni oni imali :dontknow: zvao sam ih nedavno
aeroxtuning:
--- Citat: CoK - 20 Travanj, 2010, 01:03:24 ---Treba da,za iglicaste,za ove druge ne (iako ima alat i za to). Jbt kupit cemo ovdje i poslat ti,imam i racun negdje brijem; u lagerosu 23% popusta i kuri te bolac :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
onda super :icon_thumright: pusa :****
CoK:
--- Citat: aeroxtuning - 20 Travanj, 2010, 01:05:00 ---Onda ću ja sve pocupat van,nedao Bog da ne bude lezajeva,a i neće jer sam ja inače proklet..... :toothy9:
nisu ni oni imali :dontknow: zvao sam ih nedavno
--- Kraj citata ---
ima ih ko dreka ne brini,a i ako nema drugi dan su tu
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju