Općenito > Generalno o skuterima

sta ste prvo vozili ?

<< < (32/33) > >>

OUC AIR:

--- Citat: Infernus - 31 Svibanj, 2013, 21:23:36 ---možda je podvojena ličnost pa se obje ličnosti trenutno prisjećaju svoje prošlosti  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

možda su u šumi  :icon_tongue:

Jump33r:

--- Citat: Kin Dreadz - 31 Svibanj, 2013, 01:11:46 ---Prvo sam vozio Tomos automatic na pedale, sjećem se, hehehe, to je bilo negdje na selu kod bratića od starog a od skutera Peugeot Traker ili tak nekak se zvao ali znam da mi je ostao u sjećanju jer smo ga nas par sa kvarta posuđivali od jednog frenda i vozili se kamo god smo htjeli. Bilo je tu i padova i lijepe vožnje po šumi i blatu i nikad nas nije ostavil na cjedilu! Stvarno strašan Mali motorić sa Velikim ripnama na gumama, nepoderiv, hehehe, pozdrav svima koji ovo čitaju...

--- Kraj citata ---

TREKER

pežola brate, to ne umire  :laughing7:

Dino-X race:
tomos automatic,ala uspomena...rama 84 godiste a masina s novijeg,tocnije mjenjao sam ju kad je krepala. djelova puna kutija! isao ko zvrk,nekad je htio presaltat,nekad ne. al je iso,struje nikad na njemu tj.signalizacije al ugl.bio je kompletan i vozan u svakom pogledu. palio ko mina,nikad me nije ostavio nigdje. bilo je to u osnovnoj,klinac.     
ali sto je najvaznije i dan danas ga imam eno u garazi,uspomena. trebalo bi ga malo sredit,kocnice,struju,poriktat sitnice. nisam ga palio preko godinu dana ali siguran sam da bi sastavio bez problema nakon par kurbli. :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:
lajk za sve kojima je treker bio prvi skuter (bez obzira na to imao vozač noge ili ne  :icon_thumright:)

moj prvi skuter je bio, a i ostao, STALKER  :headbang:

Marko8:
Prvi motocikl ili moped Motobecane Velosolex 3800, prvi auto VW 1200j i Suzuki Samurai  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju