Općenito > Generalno o skuterima

sta ste prvo vozili ?

<< < (31/33) > >>

Kin Dreadz:
Prvo sam vozio Tomos automatic na pedale, sjećem se, hehehe, to je bilo negdje na selu kod bratića od starog a od skutera Peugeot Traker ili tak nekak se zvao ali znam da mi je ostao u sjećanju jer smo ga nas par sa kvarta posuđivali od jednog frenda i vozili se kamo god smo htjeli. Bilo je tu i padova i lijepe vožnje po šumi i blatu i nikad nas nije ostavil na cjedilu! Stvarno strašan Mali motorić sa Velikim ripnama na gumama, nepoderiv, hehehe, pozdrav svima koji ovo čitaju...

anabellas:
prvi mini-bike u 5 razredu haha http://filesmelt.com/dl/super_motard_white.png

Kin Dreadz:
Prvi motor u životu koji sam vozio je bio neki automatik sa pedalama i to sam ga vozio po selu kod bratića. Prvi skuter na koji sam sjeo i lupio gas je bio narančasti Peugeot Traker, nas par sa kvarta ga je posuđivalo od jednog frenda i nema di nismo išli sa njim, šuma, blato, makadam pa čak i po snijegu i nikad nas nije razočarao...baš je bio Mali motorić sa Velikim offroad gumama, brutala hehehe koja su to vremena bila, a frenda od koga je skuter totalno boli patka kaj mi radimo jer je u to vrijeme imao još 2 komada (ne ista naravno!!)

ivan94:

--- Citat: Kin Dreadz - 31 Svibanj, 2013, 02:11:42 ---Prvi motor u životu koji sam vozio je bio neki automatik sa pedalama i to sam ga vozio po selu kod bratića. Prvi skuter na koji sam sjeo i lupio gas je bio narančasti Peugeot Traker, nas par sa kvarta ga je posuđivalo od jednog frenda i nema di nismo išli sa njim, šuma, blato, makadam pa čak i po snijegu i nikad nas nije razočarao...baš je bio Mali motorić sa Velikim offroad gumama, brutala hehehe koja su to vremena bila, a frenda od koga je skuter totalno boli patka kaj mi radimo jer je u to vrijeme imao još 2 komada (ne ista naravno!!)

--- Kraj citata ---

nisi skuzil da si 2 posta prije isto napisal??? lol

Infernus:
možda je podvojena ličnost pa se obje ličnosti trenutno prisjećaju svoje prošlosti  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju