Tehnički kutak > Tehnička pitanja
kako pripasati felge od SF-a na Lunu...?
obrez_boy:
--- Citat: luna500rr - 19 Travanj, 2010, 21:33:47 ---Promjer bubnja je isti kao i na minarelli, razlika je u osovini kotaca, u minarellija je nesto tanji...
Peugeot kotac bi mozda cak i pasao, al nebi stao kako treba jer je u lune osovina sekundara nesto duza :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja bi najrađe stavio od SF-a al nezz kak bi to moguće bilo...on ima disk a ovaj bubanj a naprijed je jednostrana vilica...mislim da je to "Mission Impossible" :icon_thumright:
a sad od minarelli mašina ima više felgi a ja se baš i ne razumijem u te mašine...znači od aprilije paše?...a jel i od kojih drugih osim od kineza :dontknow:
a kak bi to krivo stajao kotač od SF-a na Luni? ???
zL!Ko:
a zas bis uopce mjenjo kotace ako smijem pitat?
obrez_boy:
--- Citat: zL!Ko - 19 Travanj, 2010, 21:59:24 ---a zas bis uopce mjenjo kotace ako smijem pitat?
--- Kraj citata ---
a zato kaj jednostavno mi ne pašu ove felge na lunu...ona je sva neka zaobljena i na početku ima plastiku u špic...a felge su nekakve četvrtaste...tak da po mom mišljenju se ne uklapaju u Lunu...a to je moje mišljenje ;D
luna500rr:
Nepase kotac s aprilije, provjerit cu sljedeci tjedan dali pase s morinija :dontknow:
Pomeni se felge neuklapaju samo zato kaj su isfurane, svaka luna ista :icon_biggrin:
Lord:
Mislim da bi od malagutija f12 mogla ici na lunu kao sta pajo ima!!??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju