Tehnički kutak > Tehnička pitanja

kako pripasati felge od SF-a na Lunu...?

(1/3) > >>

obrez_boy:
kako u naslovu i piše...zanima me kako pripasati i zadnju i prednju felgu na serijalu Lunu...prednja na SF-u ima samo jednostranu vilicu na kojoj je amortizer,a luna ima obostranu vilicu...zadnja felga na Luni ima bubanj kočnice...a za SF mi je stari govorio da on ima disk kočnicu pa ga je nemoguće pripasati na Lunu...a sad jel bi se za zadnju možda blok trebao mijenjati ili šta? neznam  :dontknow:
a za prednju nemam ideju kako bi se mogla pripasati  :dontknow:

doc-sr150:
gle zamisli si da je to gotovo nemoguče...Jesi? OK!!!

obrez_boy:
a od kojih skutera bi se mogla namontirat felga a da je 12"? :dontknow:

doc-sr150:
po meni bi najlakše bilo stavit od sr-a minarelli ac iz neznam koje godine koja ima iza bubanj...prednja nije problem za pripasat a zadnja ako je isti promjer bubnja ko i na luni i ako imaju iste zube na osovini kotača onda paše....

luna500rr:

--- Citat: doc-sr150 - 19 Travanj, 2010, 21:14:58 ---po meni bi najlakše bilo stavit od sr-a minarelli ac iz neznam koje godine koja ima iza bubanj...prednja nije problem za pripasat a zadnja ako je isti promjer bubnja ko i na luni i ako imaju iste zube na osovini kotača onda paše....

--- Kraj citata ---

Promjer bubnja je isti kao i na minarelli, razlika je u osovini kotaca, u minarellija je nesto tanji...

Peugeot kotac bi mozda cak i pasao, al nebi stao kako treba jer je u lune osovina sekundara nesto duza :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju