Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanje?!
Rossi:
a da vas pitam onaj...ako izbusim te rupe ...na deklu npr da necu slucajno sjebat strujanje zraka ??ako znate na sta mislim ...i dali npr mogu ja stavit top od ZX znam da na moj tecnigas isti onaj gore dio kao u zx znaci moze se sve postavit bez problema,isto sarafi postavljeni i sve, nece nista bit jel tako ??? reko da malo probam sa zxom i tako hehe :) ???
vpucko:
pa mozes stavit top, ali neces imati nikakve promjene jer tebi top sluzi samo da ti sredi zvuk, preformance ti lonac i grana odredjuje :)
Damir 2T:
--- Citat: P.A.L.A.C - 18 Kolovoz, 2007, 18:42:55 ---
--- Citat: Rossi - 18 Kolovoz, 2007, 16:39:06 ---pa da ima on rijeseno dovodjenje zraka u deklo ali eto opet nedovoljno ...jer svi se se na runnerima i nrg zale da motor puno oslabi kad se ugrije....a i sam osjetim to...izgubi 30% sigurno snage i svega...
--- Kraj citata ---
potpis, izgubi se i to dosta.
al zato kevlar majka, meni kad se motor i ugrijo ide koda je hladan sa kevlarom. :headbang:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: i moj scut se hebeno grije i od kad sam ga kupio razmišljam o kelvaru i uskoro ce gore :icon_tongue:
Ja na svom deklu imam jos jedan orugli plasticni i spod kojeg je spuzva koju cu odstranit da zrak ima bolji protok rupa je 1X5 cm otprilike i mislim da ce to bit vise nego dovoljno :icon_thumright:
P.A.L.A.C:
--- Citat: Damir 2T - 21 Kolovoz, 2007, 21:40:30 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 18 Kolovoz, 2007, 18:42:55 ---
--- Citat: Rossi - 18 Kolovoz, 2007, 16:39:06 ---pa da ima on rijeseno dovodjenje zraka u deklo ali eto opet nedovoljno ...jer svi se se na runnerima i nrg zale da motor puno oslabi kad se ugrije....a i sam osjetim to...izgubi 30% sigurno snage i svega...
--- Kraj citata ---
potpis, izgubi se i to dosta.
al zato kevlar majka, meni kad se motor i ugrijo ide koda je hladan sa kevlarom. :headbang:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: i moj scut se hebeno grije i od kad sam ga kupio razmišljam o kelvaru i uskoro ce gore :icon_tongue:
Ja na svom deklu imam jos jedan orugli plasticni i spod kojeg je spuzva koju cu odstranit da zrak ima bolji protok rupa je 1X5 cm otprilike i mislim da ce to bit vise nego dovoljno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo kad stavis kevlar, vejrovatno ces morat stavit do jedno cca 0.5g lakse rolice, jel je kevlar siri od serijskog remena.
a sto se tice samog remena, meni je predobar, stavrno ono, al i kosta 300kn a traje mx 5 t km, iako zna ruknit nakon 200-300km, sve ovisi na kakvu seriju naletis. :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju